Реклама

Головні матеріали січня за версією наших читачів

За кількістю поширень та «лайків» у соцмережах ми зібрали для вас добірку найцікавіших матеріалів за січень 2018-го. Що найчастіше читали та найбільш охоче поширювали наші читачі? На часі дізнатися
Čytaty latynkoju
Головні матеріали січня за версією наших читачів
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. Головні матеріали січня за версією наших читачів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За кількістю поширень та «лайків» у соцмережах ми зібрали для вас добірку найцікавіших матеріалів за січень 2018-го. Що найчастіше читали та найбільш охоче поширювали наші читачі? На часі дізнатися

10 українських стартапів, що стали всесвітньо знаними в 2017-му

2017 рік був досить успішним для стартапів в Україні та світі загалом. Проекти один за одним заявляли про себе, залучаючи мільйони навіть без мінімально життєздатного продукту. Поговорімо про 10 найпопулярніших технологічних новинок10 українських стартапів, що стали всесвітньо знаними в 2017-му та досягнень українців, що сколихнули світ минулоріч.

Як українська родина вчителів урятувала Нобелівського лауреата з хімії

27 січня, відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Катастрофи (Голокосту) — найбільшого геноциду в історії XX століття. Проте серед історій трагічних є й ті, які свідчать про великий внесок окремих звичайних громадян у майбутнє людства. І це — одна з такихЯк українська родина вчителів урятувала Нобелівського лауреата з хімії.

Арсеній Фінберг, «Интересный Киев»: «Мета моєї компанії — закохати інших людей у Київ»

У кав’ярню на одній з вуличок стародавнього Подолу заходить «людина, якій болить за Місто» — засновник екскурсійного бюро «Интересный Киев» Арсеній Фінберг. За ранковою філіжанкою кави ми починаємо говорити про екстраординарні екскурсії; про те, чия вина у руйнації історичних будівель — та те, що туристам не подобається у столиці і чому за 2017-й їхня кількість зросла на третинуАрсеній Фінберг, «Интересный Киев»: «Мета моєї компанії — закохати інших людей у Київ».

Civic tech — український погляд у Давосі

Час Заходу вчитися у Сходу. Відбулася зміна парадигми, і тепер у Сходу є відповіді на невирішені питання Заходу. Українська дискусійна панель у Давосі минулого тижня лише в черговий раз це підтвердилаCivic tech — український погляд у Давосі — разом із 1991 Open Data Incubator.

Надія Варгола, «Alumni Fund Ukraine»: Як випускники можуть просто і прозоро підтримати навчальні заклади

Фонд Випускників України — це організація, котра створює умови для того, щоб кожен міг зробити особистий внесок в розвиток української освіти. Про традицію підтримки випускниками своїх навчальних закладів ми поспілкувалися у інтерв’ю з співзасновницеюНадія Варгола, «Alumni Fund Ukraine»: Як випускники можуть просто і прозоро підтримати навчальні заклади Alumni Fund Ukraine Надією Варголою.

Українські digital-фахівці — про Telegram як (не)можливий «новий Facebook»

Редакція Na chasi поцікавилася у медіа-спеціалістів та власників Telegram-каналів, як вони бачать майбутнє цього месенджераУкраїнські digital-фахівці — про Telegram як (не)можливий «новий Facebook» — і чи зможе компанія Павла Дурова перемогти компанію Цукерберґа.

Євген Урсалов, CEO Casers: «Реальні кейси — найкращий спосіб модернізації вищої освіти в Україні»

Впроваджуючи реальні кейси від бізнесу/влади — можна швидко і дешево покращити якість освіти в Україні. У цьому переконаний CEO платформи Casers Євгеній Урсалов, з яким ми поспілкувалися під час інтерв’юЄвген Урсалов, CEO Casers: «Реальні кейси — найкращий спосіб модернізації вищої освіти в Україні».

10 трендів штучного інтелекту, які зроблять AI центром уваги у 2018-му

Штучний інтелект (AI) — одна з найбільш обговорюваних тем 2017-го, і схоже, цьогоріч інтерес до неї не послабшає. Щонайменше у 10 сферах цю технологію активно випробовуватимуть та просуватимуть10 трендів штучного інтелекту, які зроблять AI центром уваги у 2018-му.

Перспективи та перешкоди цифрової економіки в Україні

Українські айтішники входять в п’ятірку найкращих спеціалістів галузі в світі, українські IT-компанії справедливо асоціюються з міжнародним простором інновацій. Водночас в Україні існує ряд фундаментальних стоперів: нерозвинена інфраструктура та загальний синдром «застарілих технологій». Що робити далі?Перспективи та перешкоди цифрової економіки в Україні

Share
Написати коментар
loading...