Реклама

❤️ Найкращі тексти Na chasi у січні-лютому 2024: «Зоряні війни», Skull and Bones та Prince of Persia

В останній день місяця ми ділимося з вами нашими найкращими лонгрідами. Це нова рубрика, тому цього разу зібрали тексти за два місяці: вас чекають гайди, огляди Prince of Persia, Helldivers 2 та Skull and Bones та роздуми про інтернет-музику й кінематограф.
Čytaty latynkoju
❤️ Найкращі тексти Na chasi у січні-лютому 2024: «Зоряні війни», Skull and Bones та Prince of Persia
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ❤️ Найкращі тексти Na chasi у січні-лютому 2024: «Зоряні війни», Skull and Bones та Prince of Persia
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В останній день місяця ми ділимося з вами нашими найкращими лонгрідами. Це нова рубрика, тому цього разу зібрали тексти за два місяці: вас чекають гайди, огляди Prince of Persia, Helldivers 2 та Skull and Bones та роздуми про інтернет-музику й кінематограф.

Січень 2024

🌴 Чи змогла Prince of Persia: The Lost Crown повернути гравців назад у минуле

Цей рік для нас почався The Lost Crown — дуже приємним платформером від Ubisoft, який скрасив декілька вечорів автору цього тексту. Проте чи змогла гра наблизитися до слави попередніх частин — читайте за посиланням.

🎬 8 сервісів, де дивитися фільми та серіали в Україні онлайн і легально

Максимально інформаційний текст, в якому зібрані усі доступні в Україні стримінгові сервіси, де можна подивитися як нові фільми й серіали, так і стару класику.

🦇 Elizabeth гурту Ghost, а також легенда про «Криваву графиню» та справжня історія Елізабет Баторі

Ніхто не розбирається у всесвіті гурту Ghost так, як наш редактор Аппалач Ярославни. Пропонуємо вам ознайомитися з його другим текстом про шведський гурт, а також дізнатися більше про загадкову «Криваву графиню».

🎥 10 (очевидних та не дуже) режисерів, які змінюють кінематограф вже зараз

Наш інший редактор, Телеграф Авеню, натомість у січні дивився фільми — й провів для вас власну церемонію нагородження цікавих режисерів. Нумо читати за посиланням.

Лютий 2024

🤔 Чи існує насправді Еллі Конвей, авторка книги «Арґайл»

В перший день лютого вийшов новий фільм режисера Метью Вона «Арґайл». Попри те, що він, ймовірно, стане касовим провалом, ми спробували вияснити, хто насправді Еллі Конвей, загадкова авторка книги «Арґайл».

🏌️ The Last of Us Part II Remastered — не обов’язкове, але потрібне покращення

Головний редактор Na chasi (він просив його не згадувати) розібрався у ремастері гри, яка не потребувала ремастер — та вияснив, чи подарувала оновлена The Last of Us Part II гравцям нові враження.

🎻 Bardcore: що зараз відбувається з популярним під час пандемії жанром

Музика, народжена як мем, довго протягнути не може, чи не так? Ось й наш найпотужніший редактор (який пише зараз цей текст) вирішив прослідкувати за історією бардкору з часів його появи до актуального стану. Що з цього вийшло — читайте за посиланням.

☠ Skull and Bones — череп та кістки від Assassin’s Creed IV: Black Flag

Великий огляд довгобуду приплив на наш сайт в середині лютого. Одразу підігріємо увагу — наш найкрутіший редактор дуже намагався знайти переваги цієї «АААА-гри», як її охрестили в Ubisoft.

🏌️ Helldivers 2 — космічні веселощі з жуками та роботами

Всім, хто дивився «Космічний десант» присвячується… Насправді хітова гра від Sony та Arrowhead Studios заслуговує на увагу, а чому — просимо за посиланням.

📜 Всесвіт «Зоряних війн» від Світанку джедаїв до Нового ордену

Максимальний гайд по всесвіту Star Wars не тільки допоможе новачкам краще орієнтуватися в історії далекої галактики, а також може здивувати й запеклих шанувальників саги. Читати за посиланням й may force be with you.

🦸🏻‍♂️ Гайд по кіносвіту Marvel: від «Залізної людини» до «Вічних»

Ще один величезний список для тих, хто давно шукав чим зайнятися найближчий місяць. Звісно, зібрати понад 50 проєктів Marvel в один текст справа нелегка — але ми вважаємо, що нам вдалося.

🦹🏼‍♂️ Історія розширеного всесвіту DC: від «Людина зі сталі» до супергероїв-невдах

Й на останок — повна історія успіху та краху кіновсесвіту DC, а також трішки думок від нашого редактора про майбутнє кінокоміксів компанії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...