Реклама

👨‍⚖️ Activision Blizzard дозволили приєднатися до апеляції Microsoft проти британського регулятора

Čytaty latynkoju
👨‍⚖️ Activision Blizzard дозволили приєднатися до апеляції Microsoft проти британського регулятора
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👨‍⚖️ Activision Blizzard дозволили приєднатися до апеляції Microsoft проти британського регулятора
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Апеляційний трибунал з питань конкуренції Великої Британії (CAT) дозволив Activision Blizzard брати участь у розгляді апеляції Microsoft на рішення Управління з питань конкуренції та ринків (CMA), щодо блокування угоди з покупки видавця серії Call of Duty. Таке рішення було прийняте на першій конференції з управління справами, яка власне готує всі матеріали до безпосередніх слухань.

Згідно з цим рішенням CAT, Activision Blizzard буде надано можливість навести додаткові аргументи на користь того, що рекордна для ігрової індустрії угода повинна відбутися.

Сьогодні відбудеться друга така конференція, на якій мають обговорити останні події в апеляції. На ній також буде надана можливість CMA зробити подальші заяви уже з урахуванням участі Activision Blizzard у справі.

Раніше ми повідомляли, що слухання за апеляцією призначено на 24 липня 2023 року, проте ця дата також може бути уточнена в ході сьогоднішньої конференції.

Нагадаємо, що угода Microsoft Activision Blizzard була схвалена на більшості ринків у тому числі і ЄС — одному з трьох основних ринків де угода потребує схвалення. Інші два це Велика Британія та США. Додамо, що Федеральна торгової комісії США також виступає проти угоди.

Напередодні CAT опублікував короткий виклад апеляції Microsoft. Аргументи компанії в трибуналі зосереджені на п’яти ключових моментах, кожен з яких вказує на помилку в обґрунтуванні початкового рішення. У своїй апеляції компанія просить скасувати рішення «повністю», а також зобов’язати регулятора оплатити витрати, пов’язані з подачею апеляції.

Також нагадаємо, що в уряді Британії висловили не згоду з рішенням свого регулятора.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...