Реклама

📝 Офіційно: Microsoft подала апеляцію на рішення Британії блокувати угоду з ActiBlizz

Čytaty latynkoju
📝 Офіційно: Microsoft подала апеляцію на рішення Британії блокувати угоду з ActiBlizz
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📝 Офіційно: Microsoft подала апеляцію на рішення Британії блокувати угоду з ActiBlizz
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Microsoft офіційно подала апеляцію до Управління з питань конкуренції та ринків Великої Британії (CMA), намагаючись скасувати його рішення про блокування угоди з придбання Activision Blizzard. Агентство Bloomberg повідомило, що заяву було подано в середу, в останній можливий день для подачі апеляції.

Тепер на Microsoft чекає довге очікування. Як повідомляється, процес апеляції може зайняти до дев’яти місяців. Тим часом Microsoft доведеться боротися з викликами з інших регіонів, найголовнішим з яких є Сполучені Штати Америки. Регулятор цієї країни є одним з трьох ключових у світі і два з них у же винесли рішення. Якщо Британія блокує угоду, то у ЄС навпаки схвалили угоду.

Щодо США, то нещодавно Федеральна торгова комісія США (FTC) заявила про свій намір заблокувати запропоноване придбання Microsoft, посилаючись на те, що Microsoft може придушити конкуренцію завдяки своєму домінуванню в хмарному ігровому бізнесі.

Це також було згадано в обґрунтуванні CMA для блокування угоди, оскільки вона стверджувала, що злиття «може зашкодити нинішнім і майбутнім геймерам», оскільки «придушуючи конкуренцію на зростаючому і динамічному ринку хмарних ігрових послуг, злиття може змінити майбутнє ігор».

Апеляція Microsoft була подана до Апеляційного трибуналу з питань конкуренції (CAT), який здійснює нагляд за рішеннями, прийнятими CMA, але він має історичний досвід підтримки рішень CMA. Як повідомляє Reuters, CAT розглядає рішення по суті окремих справ і не дозволяє надавати засоби правового захисту в рамках апеляційного процесу.

Це, ймовірно, означає, що нещодавні заяви Microsoft про десятирічні угоди про стримінг та партнерство з різними хмарними компаніями, такими як Boosteroid та Nware, не будуть розглянуті в рамках цього апеляційного процесу.

Нагадаємо, що раніше в уряді Великої Британії висловили не згоду з рішенням свого регулятора щодо угоди Microsoft Activision Blizzard. Депутати попросили CMA пояснити, чому регулятор прийняв інше рішення щодо угоди, ніж його європейський колега. Також неодноразово запитували, чи розглядали у CMA вплив блокування такої угоди на міжнародну репутацію Великої Британії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...