Реклама

👨‍⚖️ Апеляція Microsoft: слухання розпочнуться через два місяці

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
👨‍⚖️ Апеляція Microsoft: слухання розпочнуться через два місяці
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👨‍⚖️ Апеляція Microsoft: слухання розпочнуться через два місяці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Слухання за апеляцією Microsoft на рішення Управління з питань конкуренції та ринків (CMA) Великої Британії заблокувати придбання Activision Blizzard розпочнуться 24 липня.

Маркус Сміт, президент Апеляційного трибуналу з питань конкуренції (CAT), вчора оголосив, що слухання можуть розтягнутися на два тижні.

Слухання по суті цієї заяви відбудеться протягом двох тижнів, починаючи з 24 липня, тобто протягом тижнів з 24 та з 31 липня. Я не очікую, що це займе всі ці десять днів, але я хотів би, щоб сторони схилялися до більш довгих, а не коротких усних заяв. Мені здається, що це надмірність, яку ми можемо собі дозволити.

Як повідомляє портал Eurogamer, Microsoft просила про чотириденне слухання, а Апеляційний суд припускає, що воно, швидше за все, триватиме шість днів.

Як відзначив Маркус Сміт, попри тенденцію CAT до скорочення термінів, у цій ситуації вони хочуть «надати сторонам усі можливості розкрити складнощі цієї справи».

Британське управління з питань конкуренції та ринків оголосило, що блокує запропоноване Microsoft придбання  Activision Blizzard 26 квітня, а минулого тижня компанія офіційно подала свою апеляцію до Апеляційного трибуналу з питань конкуренції.

Вчора CAT опублікував короткий виклад апеляції Microsoft. Аргументи компанії в трибуналі зосереджені на п’яти ключових моментах, кожен з яких вказує на помилку в обґрунтуванні початкового рішення. У своїй апеляції компанія просить скасувати рішення «повністю», а також зобов’язати регулятора оплатити витрати, пов’язані з подачею апеляції.

Нагадаємо, що британський регулятор каже, що якщо Microsoft придбає Activision, Game Pass стане дорожчим.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...