Реклама

🧐 Microsoft в апеляції: Британія припустилася «фундаментальних помилок» блокуючи угоду з ActiBlizz

Čytaty latynkoju
🧐 Microsoft в апеляції: Британія припустилася «фундаментальних помилок» блокуючи угоду з ActiBlizz
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧐 Microsoft в апеляції: Британія припустилася «фундаментальних помилок» блокуючи угоду з ActiBlizz
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулого тижня Microsoft подала апеляцію на рішення Управління з питань конкуренції та ринків (CMA) Великої Британії заблокувати її придбання Activision Blizzard. Тепер стали відомі деталі цієї апеляції.

Microsoft заявила, що CMA припустилося «фундаментальних помилок» при оцінці її позиції в секторі хмарних ігор, що є життєво важливою частиною рішення Великої Британії про блокування придбання.

Компанія відзначила, що регулятор не зміг належним чином врахувати обмеження «нативної гри». На увазі мається ситуація, коли геймер грає в гру, яка встановлена на його пристрої, через хмарні ігрові сервіси.

Microsoft стверджує, що хмарні ігри не повинні розглядатися як окремий ринок через потенційну можливість того, що геймери вирішать перейти на «нативні» ігри.

xbox

Окрім виправлення «помилкового, вузького, ринкового визначення» хмарних ігор, яке дало CMA, Microsoft вказує на «три довгострокові комерційні угоди», які дозволять перенести ігри, що належать Microsoft, на інші хмарні сервіси протягом наступних десяти років, включаючи ігри Activision, якщо злиття відбудеться.

Ці угоди мали вирішальне значення при прийнятті рішення Європейським Союзом, коли він схвалив злиття на початку цього місяця.

Апеляція Microsoft на рішення CMA містить п’ять різних підстав для оскарження, кожна з яких вказує на помилку в обґрунтуванні початкового рішення. У своїй апеляції компанія просить скасувати рішення «повністю», а також зобов’язати регулятора оплатити витрати, пов’язані з подачею апеляції.

На сьогодні 37 країн схвалили придбання, при цьому Велика Британія заблокувала його, а США ще не схвалили угоду. Федеральна торгова комісія США подала до суду на Microsoft, щоб спробувати заблокувати угоду, а перше слухання відбудеться лише в серпні цього року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...