Реклама

😐 У Spotify додали сторіз

Очікуємо на сторіз в TikTok довжиною в 3,5 секунди.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😐 У Spotify додали сторіз
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😐 У Spotify додали сторіз
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікуємо на сторіз в TikTok довжиною в 3,5 секунди.

Сторіз в Spotify

Якщо вам мало сторіз в Instagram, Facebook, Twitter? Як у Instagram: Twitter теж додає «сторіз» — коли з’явиться нова функція, Linkedin? LinkedIn планує запустити сторіз та Slack? У Slack додають сторіз — де їх ще немає?, то спеціально для вас їх ще додали на стрімінговому сервісі Spotify. Яку саме ціль переслідує платформа — невідомо.

На відео можна побачити, що у різдвяному плейлисті Spotify вже додали сторіз. Відео триває приблизно 15 секунд, у ньому взяли участь багато відомих виконавців: Дженіфер Лопес, Келлі Кларксон, Pentatonix та багато інших.

Наразі користувачі ще не можуть створювати власні відео — це лишень перші тести функції сторіз на платформі.

Цілком імовірно, що через сторіз виконавці зможуть показувати унікальні матеріали для користувачів та просто підтримувати зв’язок зі своїми поціновувачами.

Читайте також: 🥳 Instagram дозволив додавати музику в Stories в Україні

Знову сторіз? 

Так, знову сторіз. Вперше ця функція з’явилась у соцмережі Snapchat у 2013 році, потім цю функцію ввели в Instagram у 2016 році. А вже зараз постити сторіз можна у Facebook, WhatsApp, YouTube та інших соцмережах, месенджерах і платформах.

Про Spotify

Якщо ви запитаєте будь-якого користувача Spotify, за що він любить сервіс, то ви точно почуєте у відповідь «механізм рекомендацій». Програмні алгоритми платформи надзвичайно швидко визначають ваші музичні смаки і формують дуже точні автоматичні плейлисти згідно з вашими уподобаннями. Сервіс постійно пропонуватиме вам нових артистів, про яких ви могли навіть й не чути раніше.

Алгоритми Spotify відомі не лише цим — компанія інвестує багато грошей у нейромережі та штучний інтелект, які не лише вгадують ваш настрій, але й намагаються його формувати на основі того, що ви самі хочете слухати, а також відомостей про механізми в людському організмі, які керують нашим настроєм.

Окрім того, Spotify можна користуватись цілком безкоштовно.

Безкоштовна підписка працює лише з рекламою та має певні обмеження:

  • Ви не зможете ввімкнути конкретну пісню — доступне лише випадкове програвання альбому чи плейлиста (shuffle)
  • При цьому, перемкнути трек можна лише 6 разів на годину
  • Слухати музику можна лише онлайн — викачування треків недоступне
  • Кожні кілька треків програвання перериватиметься голосовою рекламою
  • Знижена якість програвання — бітрейт не вищий за 128 kbps

Окрім того, є й інші тарифи — Premium, Family Premium, Premium for Students та Duo Premium. Ціна складає від $2,5 до $7,99.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...