Реклама

🥳 Instagram дозволив додавати музику в Stories в Україні

Функція поки доступна не всім користувачам, але незабаром з'явиться у всіх.
Čytaty latynkoju
🥳 Instagram дозволив додавати музику в Stories в Україні
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🥳 Instagram дозволив додавати музику в Stories в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Функція поки доступна не всім користувачам, але незабаром з'явиться у всіх.

Як додати музику в історію Інстаграм

Ввечері 27 листопада соцмережа почала поступово вмикати функцію додавання музики в історії для українських користувачів. На це звернув увагу користувач з Києва, який спочатку помітив, що в нього стала грати музика в чужих історіях.

Раніше функція додавання музики в сторіс в Instagram? Більше лайків: 10 простих порад як робити класні фотографії в Інстаграм була недоступною в Україні, і навіть якщо подивитися історію з музикою користувача з іншої країни, висвітлювалося повідомлення про недоступність прослуховування музики.

Щоб додати музику в історію, зайдіть у меню створення історії, і там, де вибираєте наліпки, оберіть «Музика». Відкриється каталог доступних пісень.

Інший варіант — ліворуч у панелі вибору формату історії, кнопка «Аудіо»

Після додавання пісні доступні різні опції з редагування вашої історії. Якщо ваша історія — це статичне фото, то музика гратиме не більш ніж 15 секунд.

Якщо ж ви обрали відео, воно автоматично поділиться на відрізки по 15 секунд, і пісня гратиме стільки, скільки грають всі відео.

Кому доступна функція

Незабаром функція ввімкнеться для всіх користувачів. Якщо у вас її немає, варто трохи почекати. Instagram вмикає музику в Stories поступово.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Facebook збирається випустити Libra? Facebook планує випустити Libra вже у січні наступного року вже на початку 2021 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...