Реклама

📱 LinkedIn планує запустити сторіз

Наразі вже розпочались перші тести.
Čytaty latynkoju
📱 LinkedIn планує запустити сторіз
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 LinkedIn планує запустити сторіз
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі вже розпочались перші тести.

Сторіз в LinkedIn

Як повідомив голова відділу інформаційних продуктів LinkedIn Піт Девіс, сайт вакансій розпочав тестувати функцію сторіз аби «новий формат розмови» для ділового спілкування.

Мета цього експерименту — запропонувати користувачам більш легкий і невимушений спосіб взаємодії в бізнес-сфері. На думку Піта Девіса, компанія може використовувати сторіз, щоб ділитися ключовими моментами робочих подій або порадами і прийомами, які допомагають працювати ефективніше.

Наразі проводяться внутрішні тести, коли користувачі зможуть побачити сторіз в LinkedIn — наразі точно невідомо.

Читайте також: 🤳🏻 Дослідження: які книги найчастіше фотографують для Instagram

Знову сторіз? 

Так, знову сторіз. Вперше ця функція з’явилась у соцмережі Snapchat в 2013 році, потім цю функцію ввели в Instagram в 2016 році. А вже зараз постити сторіз можна у Facebook, WhatsApp і на YouTube.

Навіть у Twitter почали тестувати формат власних сторіз, про що ми писали раніше.

Fleets — нова функція Twitter

Як повідомляє компанія, вони запустили бета-версію свого власного аналога «сторіз» — Fleets, що дозволяє публікувати контент, що буде доступним лише протягом доби. Twitter вже почав тестувати цю функцію у Бразилії. Компанія планує перевірити Fleets протягом кількох місяців, перш ніж додати їх в інших регіонах.

Процес публікації відрізняється від звичних в інших соціальних мережах: Fleets більше орієнтовані на текст, хоча новий формат буде підтримувати аудіо, відео та гіфки.

У Fleets не можна залишити лайк, коментар або зробити ретвіт, але можна буде відправити емодзі. Головна відмінність Fleets від сторіз Instagram в тому, що всі вони будуть зберігатись у вертикальному положенні.

Тобто щоб переглянути декілька відео однієї людини необхідно буде зробити свайп вниз, а щоб перемкнутись на іншу людину — свайп вліво або вправо.

Також ми вже раніше писали, як Facebook контролюватиме авторські права на медіафайли — контроль контенту.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...