Реклама

🤳 У Slack додають сторіз — де їх ще немає?

Також вже розпочались тести відеодзвінків в месенджері.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤳 У Slack додають сторіз — де їх ще немає?
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤳 У Slack додають сторіз — де їх ще немає?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Також вже розпочались тести відеодзвінків в месенджері.

Сторіз у Slack

Вслід за LinkedIn? LinkedIn планує запустити сторіз Slack планує запустити нову функцію зі сторіз. Як зазначив генеральний директор Slack Стюарт Баттерфілд, ідея зі сторіз з’явилась під час самоізоляції, коли всі працювали віддалено.

На відміну від коротких розважальних відео в Instagram, сторіз Slack зможуть дозволити працівникам сповіщати про стан роботи або повідомляти про плани на день. За словами голови компанії, спочатку всі жартували, що ця функція з часом з’явиться й у месенджері, однак у ній побачили новий сенс, який може дуже знадобитись під час роботи. Також він зазначає, що це більш «людський» спосіб оновлення новин та свого статусу.

Наразі ще лише розробляють цю функцію, але вже відомо, що відео відображатимуться поряд з каналами, щоб всі могли ознайомитись з планами та змінами в проєкті.

Читайте також: 📱 iPhone 12, AirTags, нові AirPods та зарядна станція AirPower — що можна очікувати на презентації Apple

Раніше компанія підписала угоду? Slack та Amazon підписали угоду про інтеграцію сервісів, щоби побороти Microsoft Teams про інтеграцію сервісів з Amazon.

Відеодзвінки в Slack

Через карантин виникла нагальна потреба в сервісах для віддаленої роботи, особливо в платформах для відеоконференцій. Однак Slack ніколи не мав підхоящого сервісу тому компанія вирішила співпрацювати разом з Amazon. Згідно з домовленостями, компанія інтегрує сервіси відео- та аудіодзвінків платформи Amazon Chime до месенджеру.

Наразі вже розпочались перші тести системи.

Месенджер вже давно використовував сервіси Amazon для своєї роботи. У планах Slack використовувати й інші послуги онлайн-гіганту — хмарні сервіси, машинне навчання, систему безпеки, зберігання інформації та обчислення.

Також, згідно з угодою, співробітники Amazon перейдуть на Slack для внутрішньокорпоративної комунікації. Щоправда, ще точно невідомо, як саме компанія планує перевести 840 тисяч своїх працівників на єдину платформу.

Раніше ми вже писали✍? Workspace: Google об’єднує Gmail, Meet, Docs та інші сервіси на одній платформі, як Google об’єднує Gmail, Meet, Docs та інші сервіси на одній платформі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...