Реклама

🥤 В Австралії та Новій Зеландії тепер можна придбати Coca-Cola за біткоїн

Для цього потрібно завантажити спеціальний застосунок.
Čytaty latynkoju
🥤 В Австралії та Новій Зеландії тепер можна придбати Coca-Cola за біткоїн
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🥤 В Австралії та Новій Зеландії тепер можна придбати Coca-Cola за біткоїн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Для цього потрібно завантажити спеціальний застосунок.

Coca-Cola за біткоїн

10 років тому Ласло Гейніц замовив? Сьогодні Bitcoin Pizza Day — рівно 10 років тому хлопець придбав дві піцци за 10 000 біткоїнів піццу за 10 000 BTC, що стало першою комерційною операцією за допомогою біткоїна. Сьогодні б ця піцца коштувала 95 мільйонів доларів.

Сьогодні розрахунок криптою, хоч і залишається диковинкою, але все ж набагато більш поширений. Наприклад, відтепер мешканці Австралії та Новій Зеландії можуть придбати Coca-Cola за криптовалюту. Про це повідомив один з найбільших виробників напоїв в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні компанія Amatil, передає Forklog.

Таке рішення компанія прийняла у співпраці з інтегратором цифрових платежів Centrapay.

Читайте також: 📈 Біткоїн досяг максимальної популярності за останні 3 роки — дослідження The Tie

Придбати напій можна буде за допомогою QR-коду через застосунок Sylo Smart Wallet у понад 2 000 торгових автоматів.

У самій компанії вважають, що операції з криптовалютами є ідеальним рішенням під час пандемії через COVID-19, оскільки вони мінімізують фізичні контакти та використання готівки.

До того ж у Centrapay планують розширювати своє покриття — вже найближчим часом ця функція з’явиться доступною в Північній Америці.

Раніше ми вже писали? Поїсти за біткоїн і (не) померти від голоду: Чи готовий Київ приймати крипту?, чи готовий Київ приймати крипту — поїсти за біткоїн і (не) померти від голоду.

Також ми розповідали?? У Канаді легалізували діяльність біткоїн підприємств , як у Канаді легалізували діяльність біткоїн підприємств та писали?? Два банки Швейцарії отримали дозвіл на торгівлю криптовалютами як два банки Швейцарії отримали дозвіл на торгівлю криптовалютами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...