Реклама

📈 Біткоїн досяг максимальної популярності за останні 3 роки — дослідження The Tie

Спеціальне дослідження провели серед користувачів Twitter.
Čytaty latynkoju
📈 Біткоїн досяг максимальної популярності за останні 3 роки — дослідження The Tie
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📈 Біткоїн досяг максимальної популярності за останні 3 роки — дослідження The Tie
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Спеціальне дослідження провели серед користувачів Twitter.

Дослідження The Tie про біткоїн

Згідно з даними дослідження компанії The Tie, позитивне сприйняття криптовалюти досягнуло свого піку популярності з 2017 року.

У рамках дослідження оцінювали кількість позитивних та негативних відгуків щодо біткоїнів. Вже на основі цієї інформації вирахували середню оцінку інвесторів за кожен місяць.

За даними аналітиків, кількість згадувань криптовалюти цією весною зросла в декілька разів. Протягом травня біткоїн згадали більш ніж 31 тисяч разів. Самі дослідники пояснюють, що така популярність може бути обумовлена халвінгом біткоїну.

Про те, що таке халвінг та як він вплинув на ринок криптовалют, ми вже розповідали? Що таке халвінг біткоїна та як ринок криптовалют зміниться після 11 травня (оновлено) раніше.

Читайте також: 👔 Як не припиняти ділове спілкування та розбудову контактів попри будь-який карантин

Сам підрахунок статистики та дописів проводили за найпопулярнішими запитами: «біткоїни», «золото», «трейдинг» та «халвінг». Також у компанії зазначили, що все більше і більше користувачів згадують біткоїни як цифрове золото, саме тому цю категорію також додали до статистики.

На саме дослідження про популярність криптовалюти дуже сильно вплинула історія з письменницею Джоан Роулінг.

Історія з Джоан Роулінг

Нещодавно під твітом журналістки CoinDesk Лі Куен письменниця залишила коментар, що вона не знає, що таке біткоїн та попросила пояснити їй.

Вже через декілька годин їй відповіли декілька сотень користувачів, серед яких можна було побачити мільярдера Ілона Маска та засновника криптовалюти Ethereum Віталіка Бутеріна.

Щоправда, пізніше письменниця зізналась, що це був лише жарт і вона не збиралась нічого робити.

А якщо ви все ж цікавитесь темою криптовалют, то рекомендуємо прочитати колонку видавця Na chasi Олексія Федорова, чому криптовалюти на часі? 3 причини, чому криптовалюти — на часі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...