Реклама

📈 Netflix невдовзі може підняти ціну передплати — поки для США та Канади

Čytaty latynkoju
📈 Netflix невдовзі може підняти ціну передплати — поки для США та Канади
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📈 Netflix невдовзі може підняти ціну передплати — поки для США та Канади
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Netflix планують підвищити ціни своїх тарифів для передплати без реклами. Про це повідомляє видання The Wall Street Journal, яке відзначає, що стримінг хоче це зробити по закінченню страйку акторів, який ще досі продовжується, у той час, як сценаристам вдалося досягти угоди зі студіями та завершити свій страйк.

Видання також повідомляє, що спочатку ціни зростуть у США та Канаді. Невідомо, чи торкнеться України це ймовірне підвищення, а також наскільки може зрости вартість передплати.

Відзначається, що востаннє Netflix підіймав ціну своїх тарифів для США та Канади минулого року, коли за базову версію потрібно було платити $9,99 на місяць, $15,49 на місяць за стандартний тариф та $19,99 на місяць за преміум. Однак згодом стримінг замінив базовий тариф на передплату за $6.99 тариф з підтримкою реклами.

Нагадаємо, що Netflix також почав впроваджувати нові правила шейрингу паролів з лютого. Ці заходи були спрямовані на користувачів, які ділилися своїми паролями від стримінгу. Тобто тепер людям потрібно раз на місяць підключатися через сервіс у домашній мережі (умовно там де було зареєстровано акаунт). Якщо ж ви цього не робите, то з вас буде стягуватися додаткова плата за шейринг пароля.

Своєю чергою це призвело до того, що у Канаді користувачі почали масово скасовувати передплату, через нові правила, а в Іспанії стримінг втратив один мільйон користувачів через нововведення.

Хоча у Netflix говорять, що їхня політика проти шейрингу паролів працює.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...