Реклама

📈 Netflix говорить, що їхня політика проти шейрингу паролів працює

Čytaty latynkoju
📈 Netflix говорить, що їхня політика проти шейрингу паролів працює
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📈 Netflix говорить, що їхня політика проти шейрингу паролів працює
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Netflix відзначили успіхи своєї ініціативи, щодо платного спільного використання акаунтів. Інформацією про це у компанії поділилися у своєму нещодавньому звіті про прибутки за другий квартал 2023 року.

Netflix відзначає, що це нововведення уже поширилася на понад 100 країн та приносить понад 80% доходів.

Нагадаємо, що нові правила шейрингу паролів Netflix почав впроваджувати з лютого. Ці заходи були спрямовані на користувачів, які ділилися своїми паролями від Netflix. Тобто тепер людям потрібно раз на місяць підключатися у стримінгу хоча б раз на місяць у домашній мережі (умовно там де було зареєстровано акаунт).Якщо ж ви цього не робите, то з вас буде стягуватися додаткова плата за шейринг пароля.

Нововведення звісно викликало невдоволення, однак як зараз заявляє компанія, що попри занепокоєння до стримінгу у другому кварталі додалося 5,9 мільйона передплатників. Таким чином загальна кількість користувачів тепер сягає 238,4 мільйона.

Як відзначають у Netflix:

Реакція на скасування була низькою, і хоча ми все ще перебуваємо на ранніх стадіях монетизації, ми спостерігаємо здорову конвертацію (тих, хто позичає пароль) у повноцінних членів Netflix, а також використання нашої функції додаткового членства.

Відповідно до цих даних у компанії планують поширити нові правила на усі країни де доступний сервіс.

Додамо, що раніше повідомлялося, що у Канаді користувачі почали масово скасовувати передплату, через нові правила. Своєю чергою в Іспанії стримінг втратив один мільйон користувачів через нововведення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...