Реклама

📉 У Канаді користувачі Netflix почали масово скасовувати передплату через нові правила сервісу 

Čytaty latynkoju
📉 У Канаді користувачі Netflix почали масово скасовувати передплату через нові правила сервісу 
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📉 У Канаді користувачі Netflix почали масово скасовувати передплату через нові правила сервісу 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно у мережі з’явились обмеження щодо шейрингу паролів — стримінг і раніше забороняв ділитись акаунтами з іншими, а з новими правилами так взагалі робить це майже неможливим. Ці правила викликали досить негативну реакцію у мережі й Netflix зазначив, що це була помилка.

Однак стримінг все ж запровадив обмеження на можливість ділитися паролями та використовувати один акаунт кількома людьми в Канаді, Португалії, Іспанії та Новій Зеландії. Такі зміни були запроваджені для людей, які використовують свій обліковий запис із людьми, які з ними не живуть.

Як передає місцеве видання DH Canada, у Канаді люди почали масово скасовувати передплату на сервіс через ці зміни.

За новими правилами Netflix зобовʼязує щонайменше раз на місяць повертатись зі своїм акаунтом до того Wi-Fi, який зазначено домашнім. Якщо цього не зробити, обліковий запис заблокують або попросять додаткову плату.

Це все обумовлено тим, що сервіс втрачає гроші через те, що деякі люди використовують один акаунт на двох чи більше людей. таким чином стримінг хоче заохотити усіх інших завести свої власні облікові записи та оформлювати передплату.

Однак у Канаді люди відмовляються від Netflix й називають такі зміни «переосмисленням цінності сервісу». Також зазначають, що нові правила особливо вдарили по студентах, які живуть у гуртожитках далеко від домашнього Wi-Fi. Вони не можуть дозволити собі оформити окрему передплату, тож у сервісу великий відтік користувачів.

У подальших планах Netflix ввести нові правила на заборону шейрингу паролів по всьому світові, однак перші результати вже показують досить неоднозначні результати.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...