Реклама

👀 У Xbox розкажуть про бачення свого майбутнього 15 лютого — що можуть анонсувати

Čytaty latynkoju
👀 У Xbox розкажуть про бачення свого майбутнього 15 лютого — що можуть анонсувати
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 У Xbox розкажуть про бачення свого майбутнього 15 лютого — що можуть анонсувати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останній тиждень видався дещо нервовим для фанатів Xbox та й загалом усіх тих, хто слідкує за ігровою індустрією, адже спочатку лавиною посипалися чутки, що компанія відмовиться від ексклюзивності своїх проєктів, а згодом Філ Спенсер не заперечуючи нічого повідомив, що нам невдовзі повідомлять про майбутнє платформи.

Тепер ми знаємо коли власне очікувати цих анонсів. У Xbox повідомили, що 15 лютого о 22:00 вийде спеціальний випуск Xbox Podcast під час якого Філ Спенсер, Сара Бонд та Метт Буті «поділяться оновленнями щодо бізнесу Xbox».

Загалом невідомо про, що саме можуть нам розповісти керівники Xbox. Проте з огляду власне ні ті чутки, які змусили їх до такого «виходу в люди» це дійсно може стосуватися того, що деякі ексклюзивні тайтли Xbox можуть вийти на інших платформах.

Доволі активно обговорювалася тема того, що на PlayStation 5 може вийти Starfield, а також майбутня гра  Indiana Jones and the Great Circle.

Водночас у The Verge повідомляють, що скоріше всього 15 лютого можуть оголосити про те, що на інші платформи вийде Hi-Fi Rush та Pentiment. Потім впродовж року на інші платформи має вийти Sea of Thieves. Щодо інших проєктів, то видання відзначає, що Xbox розглядає й інші ігри від своїх внутрішніх розробників.

Загалом ситуація залишається мало зрозумілою. Нещодавно один з інсайдерів спростував свою заяву про те, що Starfield вийде на PlayStation 5 і відзначив, що бере частину провини за «паніку» серед фанатів Xbox на себе.

Водночас хтось міг би також сподіватися, що 15 лютого компанія може анонсувати свої плани щодо майбутніх консолей. Нещодавно мережею пронеслися чутки, що Xbox може спробувати себе у сфері портативних консолей. До того ж сам Філ Спенсер може підливати масла до цього вогню, адже ставить вподобайки на усі твіти від інсайдерів по Xbox про це. Звісно, якщо він робить це не задля тролінгу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...