Реклама

👀 Xbox прокоментує чутки про вихід своїх ексклюзивів на PlayStation наступного тижня

Čytaty latynkoju
👀 Xbox прокоментує чутки про вихід своїх ексклюзивів на PlayStation наступного тижня
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Xbox прокоментує чутки про вихід своїх ексклюзивів на PlayStation наступного тижня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після шокуючих чуток для спільноти відданих фанатів Xbox про те, що у Microsoft планують відмовитися від ексклюзивності своїх ігор та випускати їх на інших платформах, нарешті слово взяв Філ Спенсер.

Голова Xbox, дав по суті перший та наразі єдиний офіційний коментар стосовно усієї ситуації і загалом він навряд втішить палких шанувальників його платформи, адже він нічого не заперечив. Хоча й водночас нічого не підтвердив.

У своєму дописі у Twitter (X) він відзначив, що користувачам наразі варто трішки зачекати:

Ми слухаємо і чуємо вас. На наступний тиждень ми запланували захід з оновленням по бізнесу, де ми з нетерпінням чекаємо, щоб поділитися з вами більш детальною інформацією про наше бачення майбутнього Xbox. Залишайтеся з нами.

Нагадаємо, що напередодні почали активно циркулювати чутки про те, що Microsoft неочікувано для багатьох та доволі кардинально хоче змінити правила гри. Компанія планує відмовитися від ексклюзивності своїх проєктів.

Спочатку була інформація про HI-Fi Rush та Sea of Thieves, яку фанати Xbox сприймали цілком легко, однак згодом з’явились чутки про Starfield, Indiana Jones та інші ексклюзиви. Це своєю чергою збентежило спільноту гравців Xbox на що відповідно й мусив відреагувати Філ Спенсер, що звісно не вселило оптимізму шанувальникам.

Наразі ж ми залишаємося в очікуванні того, що нам мають розповісти стосовно майбутнього Xbox на наступному тижні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...