Реклама

🤨 Starfield та Indiana Jones можуть вийти на PlayStation 5 — інсайдери повідомляють, що Microsoft змінить політику щодо ексклюзивів

Čytaty latynkoju
🤨 Starfield та Indiana Jones можуть вийти на PlayStation 5 — інсайдери повідомляють, що Microsoft змінить політику щодо ексклюзивів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤨 Starfield та Indiana Jones можуть вийти на PlayStation 5 — інсайдери повідомляють, що Microsoft змінить політику щодо ексклюзивів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що у Microsoft можуть розглядати зміну своєї політики щодо власних ексклюзивних ігор. Інсайдери почали повідомляти, що компанія готується до релізу на PlayStation 5 не лише Hi-Fi Rush та Sea of Thieves, але й також Starfield та майбутньої гри про Індіану Джонса.

Спочатку портал XBoxEra поділився звітом у якому відзначив, що дійсно ексклюзиви Xbox мають шанси позбутися цього статусу. Повідомляється, що у Microsoft наразі планують реліз Starfield для PlayStation 5 після виходу першого DLC до гри — Shattered Space. Саме доповнення має вийти цього року.

starfield старфілд

У звіті відзначається, що це рішення розглядається поряд і з випуском на інших платформах Sea of Thieves та Hi-Fi Rush.

XboxEra також стверджує, що Microsoft навіть додатково інвестувала у придбання наборів для розробників PlayStation 5 в рамках можливої зміни своєї стратегії.

Одразу після цього звіту Том Воррен на The Verge поділився і своєю дрібкою чуток. Він повідомляє, що Microsoft також розглядає можливість релізу свого майбутнього «ексклюзиву» Indiana Jones and the Great Circle на PlayStation 5.

Згідно з його джерелом у компанії наразі постає нова політика згідно з якою «компанія зважує, які ігри залишаться ексклюзивними, а які з’являться на Switch або PS5 у майбутньому. Indiana Jones, схоже, є частиною цієї нової хвилі мультиплатформних ігор».

Воррен додає, що це може означати, що спочатку гра все-таки буде ексклюзивом Xbox, однак на певний термін і згодом може з’явитися на інших платформах.

До цього всього співзасновник XboxEra, Нік Бейкер, додає, що існує навіть можливість того, що Senua’s Saga: Hellblade II теж потрапить до списку «нової політики» Microsoft.

Водночас Том Воррен відзначив, що те, що компанія хоча й розглядає можливість релізу своїх ексклюзивів на PS5 ще не означає, що це відбудеться.

Поява такої інформації загалом була не надто добре прийнята фанатами Xbox, які тепер вимагають хоч якоїсь офіційної позиції від компанії, яка наразі жодних офіційних заяв з цього приводу не робила.

З іншого боку такий потенційний крок від Microsoft можна теж певною мірою зрозуміти, адже після програної консольної війни у поколінні Xbox One компанія намагається знайти та відвоювати своє місце у індустрії.

Однак чи не буде це рішення, яке лише у короткостроковій перспективі матиме позитивний вплив ми, ймовірно, дізнаємося уже згодом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...