Реклама

🤨 Новий Xbox вийде у 2026 році і це буде звична та портативна консоль — інсайдер

Čytaty latynkoju
🤨 Новий Xbox вийде у 2026 році і це буде звична та портативна консоль — інсайдер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤨 Новий Xbox вийде у 2026 році і це буде звична та портативна консоль — інсайдер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Поки Microsoft привернула до себе усю увагу з огляду на останні чутки про свою нову політику щодо ексклюзивів та анонсом про майбутнє Xbox на наступному тижні поряд із цим є місце й іншим речам.

Один з інсайдерів повідомляє, що Xbox планує випустити наступне покоління своєї консолі у двох варіантах: звична консоль та дешевшу схожу на Nintendo Switch портативну консоль.

Під час подкасту Xbox News Cast Podcast один з ведучих, Middleagegameguy, розповів, що чув про те, що компанія готує до випуску нову консоль у 2026 році і знову нам представлять два девайси, однак цього разу це буде нова варіація у порівнянні з Xbox Series X|S.

Він відзначає, що однією консоллю буде традиційна ігрова консоль, така як Xbox One та Xbox Series X, а дешевшою — портативна консоль з можливістю док-станції на кшталт Nintendo Switch з сенсорним екраном, що підтримує хмарні ігри і здатна запускати ігри для Xbox.

Звісно, що ця інформація навряд може вважатися доволі достовірною. Однак напередодні Джез Корден з Windows Central теж писав про те, що Xbox потребує портативного девайсу і саме цей допис вподобав голова ігрового підрозділу Microsoft Філ Спенсер.

Окрім цього Корден також повідомляв, що у Xbox дали зелене світло кільком новим проєктам з апаратного забезпечення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...