Реклама

🎮 З'явилося чергове підтвердження, що Hi-Fi Rush все-таки може вийти на PlayStation 5 та Nintendo Switch

Čytaty latynkoju
🎮 З'явилося чергове підтвердження, що Hi-Fi Rush все-таки може вийти на PlayStation 5 та Nintendo Switch
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 З'явилося чергове підтвердження, що Hi-Fi Rush все-таки може вийти на PlayStation 5 та Nintendo Switch
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що успішний ексклюзив Microsoft, гра Hi-Fi Rush, все-таки має шанси позбутися цього статусу та вийти на консолях PlayStation 5 та Nintendo Switch.

Напередодні мережею пронеслася хвиля інформації, що датамайнери знайшли підтвердження того, що гра вийде на девайсах Sony,  Nintendo, а також у Epic Game Store.

У файлах гри знайшли зображення з принтами, де написано «I’m here baby!» (білий текст на синьому фоні), що стосується PlayStation, «Rock out! Anywhere» (білий текст на червоному фоні), що стосується портативності Nintendo Switch, а також «This is simply unreal epic!», що натякає на Epic з його ігровим рушієм.

Все почалося з посту юзера на Reddit, який після того, яка про це почали масово повідомляти ЗМІ додав, що це був його жарт, а фото він просто знайшов у мережі.

Однак згодом все-таки було підтверджено, що файли дійсно справжні, а відповідно це знову ж таки великий натяк на реліз гри поза межами Microsoft.

Однак звісно, що офіційних анонсів стосовно цього ще не було, тому варто зачекати і, ймовірно, згодом ми зможемо дізнатися, чи гра дійсно може з’явитися на інших платформах.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...