Реклама

🖋 Microsoft підписала угоду з ігровим стримінговим сервісом одразу після перешкод з Activision Blizzard

Čytaty latynkoju
🖋 Microsoft підписала угоду з ігровим стримінговим сервісом одразу після перешкод з Activision Blizzard
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🖋 Microsoft підписала угоду з ігровим стримінговим сервісом одразу після перешкод з Activision Blizzard
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Одразу ж після того, як процес придбання Activision Blizzard наштовхнувся на серйозну перешкоду, Microsoft підписала ще одну 10-річну угоду. Цього разу це уже партнерство з ігровим стримінговим сервісом Nware.

Раніше цього тижня урядова установа Великої Британії (СМА) винесла рішення проти рекордної угоди Microsoft, стверджуючи, що це в кінцевому підсумку зашкодить конкуренції, особливо серед хмарних ігрових платформ.

Тепер президент Microsoft Бред Сміт оголосив про підписання ще однієї 10-річної угоди з хмарною ігровою платформою Nware.

Зокрема, ця угода має на меті сприяти стримінгу як ігор Microsoft для ПК, так і ігор Activision Blizzard у хмарі, якщо угода дійсно буде укладена. Це лише остання з комічно довгої низки 10-річних угод, які Microsoft підписала з різними партнерами, і всі вони залежать від того, чи відбудеться злиття з Activision Blizzard, чи ні.

Наприклад, Microsoft підписала угоду про випуск Call of Duty на платформах Nintendo протягом десяти років, якщо угода буде укладена. Насправді коли на початку цього тижня CMA винесла своє рішення щодо придбання, вона постановила, що Nintendo Switch не здатна запускати Call of Duty, а також це може призвести до здорожчання Game Pass.

Стає дедалі важче відстежувати кількість десятирічних угод, які Microsoft підписала з іншими ігровими компаніями за останні тижні. Nware — це щонайменше п’ята спроба в рамках стратегії, яка, безумовно, привернула увагу інтернету за останні кілька місяців, оскільки стає все більш очевидним, що Microsoft підпише угоду практично з будь-ким, аби завершити це придбання.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...