Реклама

✖ CEO Twitter написала працівникам, що вони зараз «пишуть історію»

Čytaty latynkoju
✖ CEO Twitter написала працівникам, що вони зараз «пишуть історію»
  1. Головна
  2. Техно
  3. ✖ CEO Twitter написала працівникам, що вони зараз «пишуть історію»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Лінда Яккаріно, генеральна директорка Twitter, чи уже X, сказала співробітникам, що вони зараз «пишуть історію». Під цим вона має на увазі ребрендинг соцмережі.

Як передає видання Deadline, Яккаріно у своєму листі до співробітників зазначила, що за 17 років свого існування Twitter «справив величезний вплив на світ».  Однак ребрендинг компанії дозволить їй «піти ще далі, щоб трансформувати глобальну міську площу — і знову вразити світ».

Нагадаємо, що Яккаріно була призначена генеральною директоркою Twitter нещодавно. Раніше вона очолювала відділ глобальної реклами для NBCUniversal. Детальніше про неї та те як відреагували у соцмережах на її призначення можете прочитати за посиланням.

Відзначимо, що головним завданням Яккаріно передбачається відновлення рекламного бізнесу Twitter, який занепав після приходу Маска. Нагадаємо, що недавно стало відомо, що ціна компанії після її придбання власником Tesla впала на 2/3.

Щодо листа, який розіслала Яккаріно, то він дещо більш розширеною версією серії її твітів, які вона публікувала раніше та де назвала усе це «другим шансом».

Нижче можете ознайомитися з повним текстом листа, який названо «X: Наше Наступне Велике Враження»:

Привіт, командо,

Які знаменні вихідні. Як я вже казала вчора, надзвичайно рідко, чи то в житті, чи то в бізнесі, у вас є можливість справити ще одне велике враження. Це те, що ми переживаємо разом, в режимі реального часу. Знайдіть хвилинку, щоб оцінити все це в перспективі.

17 років тому Twitter справив величезний вплив на світ. Платформа змінила швидкість, з якою люди отримували доступ до інформації. Вона створила нову динаміку того, як люди спілкуються, дискутують і реагують на події, що відбуваються у світі. Твіттер відкрив людям, громадським діячам та брендам новий спосіб будувати довготривалі стосунки. Так чи інакше, кожен з нас є рушійною силою цих змін. Але так само всі наші користувачі та партнери постійно спонукають нас мріяти про більше, впроваджувати інновації швидше та реалізовувати наш великий потенціал.

З X ми підемо ще далі, щоб трансформувати глобальну міську площу — і знову вразити світ.

Наша компанія має унікальний драйв, щоб зробити це можливим. Багато компаній кажуть, що хочуть рухатися швидко — але нам подобається рухатися зі швидкістю світла, і коли ми це робимо, це і є X. В основі нашої роботи лежить мислення винахідника — ми постійно вчимося, випробовуємо нові підходи, змінюємося, щоб зробити все правильно і, врешті-решт, досягаємо успіху.

За допомогою X ми служимо всій нашій спільноті користувачів і клієнтів, невтомно працюючи над збереженням свободи слова і вибору, створенням безмежної інтерактивності та створенням ринку, який забезпечує економічний успіх усіх його учасників.

Найкраща новина полягає в тому, що ми на правильному шляху. Кожен повинен пишатися темпами інновацій за останні дев’ять місяців — від довготривалого контенту до монетизації авторів і величезного прогресу в захисті безпеки брендів. Ми користуємося нашими можливостями на рекордно високому рівні, і ми продовжимо радувати всю нашу спільноту новими можливостями аудіо, відео, обміну повідомленнями, платежів, банківських послуг, створюючи глобальний ринок для ідей, товарів, послуг і можливостей.

Будь ласка, не сприймайте цей момент як належне. Ви пишете історію, і наша трансформація не має меж. І ми запрошуємо всіх будувати X разом з нами.

Ми з Ілоном будемо працювати з кожною командою та партнером, щоб принести X у світ. Це включає в себе інформування всієї нашої спільноти про останні новини, гарантуючи, що всі ми матимемо інформацію, необхідну для руху вперед.

Тож давайте разом справимо наступне велике враження на світ.

Лінда

***

Відзначимо, що наразі на версії Twitter для комп’ютерів уже розпочався ребрендинг. Замість культової синьої пташки уже красується лого X. Також тепер X.com перенаправляє вас на twitter.com. мобільні застосунки поки що залишаються без змін.

Нагадаємо, що раніше також у мережі з’явився перший лист Лінди Яккаріно до співробітників Twitter.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...