Реклама

✖ CEO Twitter називає перейменування Twitter «другим шансом»

Čytaty latynkoju
✖ CEO Twitter називає перейменування Twitter «другим шансом»
  1. Головна
  2. Техно
  3. ✖ CEO Twitter називає перейменування Twitter «другим шансом»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно призначенна нова генеральна директорка Twitter, Лінда Яккаріно, поділилася своїми думками з приводу перейменування соцмережі на X.

Нагадаємо, що напередодні Ілон Маск повідомив у Twitter, що соцмережа більше не буде так називатися й отримає назву X.

Наразі власник Tesla уже повідомив, що X.com тепер перенаправляє вас до twitter.com, а згодом має з’явитися й новий логотип.

UPD. На сайті уже змінилося лого на X.

Після усіх цих заяв зі свого боку це рішення прокоментувала й Лінда Яккаріно. Вона відзначає, що ребрендинг надасть можливість справити ще одне велике враження, оскільки компанія прагне бути «великою міською площею».

Це надзвичайно рідкісна річ — у житті чи в бізнесі — коли ви отримуєте другий шанс справити ще одне велике враження. Twitter справив одне величезне враження і змінив спосіб нашого спілкування. Тепер X піде далі, трансформуючи глобальну міську площу.

Вона також додала, що:

X це майбутній стан необмеженої інтерактивності — зосередженої на аудіо, відео, повідомленнях, платежах і банківських операціях, що створює глобальний ринок ідей, товарів, послуг і можливостей. Завдяки штучному інтелекту X з'єднає нас усіх так, як ми тільки починаємо собі уявляти.

На завершення Яккаріно написала, що всі «підштовхували Twitter до того, щоб мріяти про більше, впроваджувати інновації швидше і реалізовувати наш великий потенціал», однак X здатен «зробити це і навіть більше».

Нагадаємо, що напередодні Meta запустила Threads свого конкурента для Twitter.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...