Реклама

📉 Зараз Twitter коштує третину того, що Ілон Маск заплатив за нього — звіт

Čytaty latynkoju
wallpapers.com
📉 Зараз Twitter коштує третину того, що Ілон Маск заплатив за нього — звіт
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📉 Зараз Twitter коштує третину того, що Ілон Маск заплатив за нього — звіт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Згідно з новим повідомленням одного з інвесторів, Twitter коштує лише близько третини від тієї суми, яку Ілон Маск та 19 співінвесторів заплатили за придбання соцмережі минулої осені.

Fidelity, який допоміг здійснити поглинання компанії вартістю $44 млрд на чолі з Ілоном Маском, неодноразово знижував свої інвестиції впродовж останніх місяців. Щомісячний звіт про оцінку портфеля, щойно опублікований фінансовою установою та оператором взаємних фондів, відобразив зниження рейтингу. Згідно з оцінкою Bloomberg, виходячи з того, де Fidelity визначив свою частку, весь Twitter коштував би приблизно $15 млрд.

Ця цифра являє собою не тільки значне зниження ціни покупки, яку й Маск визнавав непомірно високою, але це і більш свіжі оцінки. Сам власник Tesla заявив у березні, що компанія коштує близько $20 млрд.

Відтоді, як Маск отримав контроль над Twitter, провівши місяці в суді, намагаючись викрутитися з початкової угоди про придбання, укладеної у квітні 2022 року, компанія пройшла через хвилі змін. Кілька тисяч співробітників було звільнено, а низка найбільших рекламодавців відійшли на другий план. Спроба отримати дохід від передплати через програму верифікації, вочевидь, не набула значної популярності.

Ці та інші виклики чекають на колишню керівницю рекламного відділу NBCUniversal Лінду Яккаріно, яка цього місяця погодилася стати генеральною директоркою Twitter. У звіті Fidelity, який охоплює діяльність до 28 квітня, не враховується новина про те, що компанію очолила досвідчена керівниця.

Напередодні стало відом, що Twitter може бути заблоковано у ЄС після відмови від правил щодо дезінформації.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...