Реклама

📧 У мережі з'явився перший лист нової CEO Twitter до співробітників

Čytaty latynkoju
📧 У мережі з'явився перший лист нової CEO Twitter до співробітників
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📧 У мережі з'явився перший лист нової CEO Twitter до співробітників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нова генеральна директорка Twitter Лінда Яккаріно тепер уже офіційно заступила на свій пост.

Як передає видання The Verge у понеділок вона надіслала співробітникам свій перший лист під назвою «Будуємо Twitter 2.0 разом», в якому повторила мету свого начальника Ілона Маска — зробити компанію «глобальною міською площею» (global town square).

Сам текст листа:

***

Будуємо Twitter 2.0 разом

Привіт, Twitter!

Люди продовжують запитувати мене: Чому саме Twitter? Що ж, я розповім вам.

Від освоєння космосу до електромобілів, Ілон знав, що ці галузі потребують трансформації, і він її здійснив. Останнім часом стає все більш очевидним, що глобальна міська площа потребує трансформації, щоб рухати цивілізацію вперед через нефільтрований обмін інформацією та відкритий діалог про речі, які мають для нас найбільше значення.

Ви коли-небудь розмовляли з кимось особливо проникливим і думали: «Ти чудовий — кожен повинен мати шанс почути це». Або: «Я так багато вчуся у вас — повторімо?». Або, можливо, все просто: «Ти повинен мати свободу висловлювати свою думку». Ми всі повинні.

Приєднуйтесь до Twitter 2.0.

Twitter має на меті стати найточнішим у світі джерелом інформації в режимі реального часу та глобальною площею для спілкування. Ми стоїмо на порозі історії — і це не порожня обіцянка. Це НАША реальність.

Коли ви починаєте з цього потужного бачення, буквально все стає можливим. Ви повинні щиро вірити — і наполегливо працювати для цієї віри. І в цей момент повного переосмислення у нас є можливість вийти за межі та створити нові партнерства, нові голоси і разом побудувати щось, що може змінити світ. І з того, що я можу сказати, ви створені для цього.

Успіх Twitter 2.0 це наша спільна відповідальність.

Ми повинні мислити масштабно.

Нам потрібно трансформуватися.

Ми повинні робити все це разом.

І ми можемо зробити все це, якщо почнемо з перших принципів — поставимо під сумнів наші припущення і побудуємо щось нове з нуля. Нечасто випадає шанс вкласти нове майбутнє в руки кожної людини, партнера та творця на планеті.

Саме тому я тут — з усіма ВАМИ.

Тож вгризімося в землю і побудуємо Twitter 2.0 разом.

Лінда

***

Щодо персони самої Яккаріно, то нагадаємо, що вона має багаторічний досвід роботи у сфері реклами та раніше очолювала відділ глобальної реклами для NBCUniversal. Детальніше про неї та те як відреагували у соцмережах на її призначення читайте за посиланням.

Головним завданням Яккаріно передбачається відновлення рекламного бізнесу Twitter, який занепав після приходу Маска. Нагадаємо, що недавно стало відомо, що ціна компанії після її придбання власником Tesla впала на 2/3.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...