Реклама

🙄 Netflix піднімає ціни за передплату у США, Великій Британії та Франції

Čytaty latynkoju
🙄 Netflix піднімає ціни за передплату у США, Великій Британії та Франції
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙄 Netflix піднімає ціни за передплату у США, Великій Британії та Франції
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Netflix оголосив про чергове підвищення цін на свою передплату, однак стосується це не всіх.

У своєму звіті для акціонерів за третій квартал 2023 року компанія повідомила, що з 18 жовтня підняла ціну на базовий та преміум тарифи для користувачів у США, Великій Британії та Франції.

Тепер у США за базовий тариф доведеться платити $11,99 на місяць (було $9,99), а за преміум — $22,99 на місяць (було $19,99).

У Великій Британії та Франції зміни виглядають наступним чином: £7,99/€10,99 та £17,99/€19,99.

Нагадаємо, що напередодні з’являлася інформація, що у Netflix планують підвищити ціни своїх тарифів для передплати без реклами. Тоді видання The Wall Street Journal відзначало, що стримінг хоче це зробити по закінченню страйку акторів, який ще досі продовжується.

Нагадаємо, що Netflix також почав впроваджувати нові правила шейрингу паролів з лютого. Ці заходи були спрямовані на користувачів, які ділилися своїми паролями від стримінгу. Тобто тепер людям потрібно раз на місяць підключатися через сервіс у домашній мережі (умовно там де було зареєстровано акаунт). Якщо ж ви цього не робите, то з вас буде стягуватися додаткова плата за шейринг пароля.

Своєю чергою це призвело до того, що у Канаді користувачі почали масово скасовувати передплату, через нові правила, а в Іспанії стримінг втратив один мільйон користувачів через нововведення.

Хоча у Netflix говорять, що їхня політика проти шейрингу паролів працює.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...