Реклама

💩 Netflix: нові правила шейрингу паролів дісталися Великої Британії

Čytaty latynkoju
💩 Netflix: нові правила шейрингу паролів дісталися Великої Британії
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💩 Netflix: нові правила шейрингу паролів дісталися Великої Британії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Заборона Netflix на спільне використання акаунтів між користувачами досягла Великої Британії. Тепер стрімінговий сервіс стягує додаткові £4,99 на місяць з будь-якого користувача, який не проживає переважно в «основному місці знаходження» акаунта.

Netflix вже деякий час погрожує зменшити можливості для обміну паролями, як засіб проти стагнації кількості передплатників. В лютому сервіс почав впроваджувати відповідну серію заходів, заснованих на понятті «основне місцеперебування», хоча спочатку лише в обмеженій кількості країн.

Відтоді заходи Netflix продовжують поширюватися по всьому світу, і на сьогодні вони діють у Великій Британії. Стримінговий сервіс повідомив, що почав надсилати електронні листи користувачам, які надають спільний доступ до своїх акаунтів користувачам за межами своєї сім’ї, з повідомленням про те, що їм потрібно буде доплачувати £4,99 на місяць, якщо вони хочуть продовжувати це робити.

Як повідомлялося раніше, Netflix вважає, що домогосподарство існує в одному «основному місці», або встановленому вручну власником акаунта на телевізорі, або визначеному стрімінговим сервісом. Тому всі домашні пристрої повинні транслювати щось з підключення до Wi-Fi в цьому місці «принаймні один раз на 31 день». Будь-які пристрої, які нерегулярно підключаються до основного місця розташування акаунта, Netflix перевірятиме з подальшим ризиком бути заблокованими від доступу.

У січні співзасновник Netflix Грег Пітерс заявив, що компанія очікує певної «реакції на скасування» на свої зміни, спрямовані проти спільного використання акаунтів, визнавши, що це «не буде універсально популярним кроком».

Як виявилося згодом у Канаді користувачі справді почали масово скасовувати передплату, через нові правила. Своєю чергою в Іспанії стримінг втратив один мільйон користувачів через нововведення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...