Реклама

🤨 Netflix змусить раз на місяць підключатися до основного Wi-Fi

Čytaty latynkoju
🤨 Netflix змусить раз на місяць підключатися до основного Wi-Fi
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 Netflix змусить раз на місяць підключатися до основного Wi-Fi
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно Netflix поділився своїм звітом про прибутки й він був досить невтішним — показники падають, а нові користувачі не з’являються.

Однією з проблем сервісу є передплатники, які діляться своїм паролем від акаунту з іншими й таким чином декілька людей можуть користуватись одним обліковим записом. Через це Netflix втрачає гроші й стримінг почав боротись із такими багатокористувацькими акаунтами.

Аби передплатники не ділились своїми паролями, вони повинні раз на місяць запускати Netflix на ґаджетах в тій домашній мережі, де вперше запускався стримінг. Інакше кажучи, дивитись Netflix можна буде лише з того Wi-Fi, де вперше створили акаунт, а аби дивитись деінде, треба буде раз на місяць повертатись до оригінальної мережі. Про це передає The Streamable.

Якщо якийсь ґаджет чи користувач цього не робить — акаунт розлогінюють. Додаткових знятих коштів не буде. Користувачам облікового запису запропонують активувати девайс усередині домашньої мережі або створити власний обліковий запис з перенесенням історії переглядів

Якщо ж користувач знаходиться у подорожі чи відрядженні, можна створити тимчасовий пароль, який працюватиме протягом семи днів.

Netflix сподівається, що таке рішення спонукатиме користувачів менше ділитись своїми паролями й користувачі робитимуть свої особисті облікові запити.

У Netflix уточнили, що використовують IP-адреси, ідентифікатори ґаджетів та активність облікових записів, щоб виявити, чи підключена людина до основної мережі, яка належить власнику профілю.

Наразі точно невідомо, коли повноцінно працюватимуть нові правила, однак у мережі вже негативно відреагували на такі нововведення.

Варто зазначити, що раніше Netflix розширив свій тарифний план й додав дешевшу передплату, але з рекламою. Проте за останніми показниками відомо, що навіть вона ніяк особливо не вплинула на прибуток сервісу.

Також раніше компанія оголосила, що генеральний директор та засновник Netflix Рід Гастінґс йде у відставку після 25 років управління компанією і передасть естафету Теду Сарандосу, який вже працював одни з  виконавчих директорів, і Грегу Пітерсу, колишньому операційному директору Netflix. Гастінґс не залишає компанію повністю, а замість цього візьме на себе роль виконавчого голови.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...