Реклама

🤨 Netflix обмежив шейринг паролів в деяких країнах й через декілька місяців введе глобальну заборону

Čytaty latynkoju
🤨 Netflix обмежив шейринг паролів в деяких країнах й через декілька місяців введе глобальну заборону
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 Netflix обмежив шейринг паролів в деяких країнах й через декілька місяців введе глобальну заборону
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно у мережі з’явились обмеження щодо шейрингу паролів — стримінг і раніше забороняв ділитись акаунтами з іншими, а з новими правилами так взагалі робить це майже неможливим. Ці правила викликали досить негативну реакцію у мережі й Netflix зазначив, що це була помилка.

Однак стримінг все ж запровадив обмеження на можливість ділитися паролями та використовувати один акаунт кількома людьми в Канаді, Португалії, Іспанії та Новій Зеландії. Такі зміни були запроваджені для людей, які використовують свій обліковий запис із людьми, які з ними не живуть.

Представники компанії заявили, що протягом року вивчали цю проблему і тепер готові до того, щоб впровадити обмеження для більшої кількості країн. Протягом найближчих місяців Netflix обмежить можливість використовувати чужі акаунти в усіх країнах, де він представлений. При цьому люди, які не мали раніше власних профілів, зможуть перенести свої дані на нові акаунти.

Це все обумовлено тим, що понад 100 мільйонів людей діляться своїми акаунтами з іншими, через що сервіс втрачає прибуток.

Аби передплатники не ділились своїми паролями, вони повинні раз на місяць запускати Netflix на ґаджетах в тій домашній мережі, де вперше запускався стримінг. Інакше кажучи, дивитись Netflix можна буде лише з того Wi-Fi, де вперше створили акаунт, а аби дивитись деінде, треба буде раз на місяць повертатись до оригінальної мережі. Якщо якийсь ґаджет чи користувач цього не робить — акаунт розлогінюють. Більше про правила читайте тут.

Обмеження не торкнуться тих користувачів, які проживають разом із людьми, чиї акаунти вони використовують. Усім іншим глядачам пропонується придбати додаткові профілі для тих, хто живе окремо.

Нові правила запроваджуватимуться поступово, однак і до України точно дійде черга й шейринг паролів буде майже неможливим.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...