Реклама

10 найпопулярніших новин тижня

На завершення цього тижня пропонуємо вам пригадати новини, котрі здобули найбільшу кількість переглядів серед наших читачів — а серед тем були і технологічні винаходи, і blockchain-проекти, і програмування, і навіть Netflix та YouTube
Čytaty latynkoju
10 найпопулярніших новин тижня
  1. Головна
  2. Новини
  3. 10 найпопулярніших новин тижня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На завершення цього тижня пропонуємо вам пригадати новини, котрі здобули найбільшу кількість переглядів серед наших читачів — а серед тем були і технологічні винаходи, і blockchain-проекти, і програмування, і навіть Netflix та YouTube

Google дозволив користувачам контролювати кількість та формат реклами

Компанія Google представила нові інструменти, які покликані зробити онлайн-рекламу менш надокучливою. Зокрема, функції Ad Settings і Mute This Ad отримали оновлення, які дають користувачам більше можливостей для контролю перегляду рекламних оголошень. Тепер Google дозволяє користувачам відключати такі рекламні оголошення. Для цього потрібно увійти у свій обліковий запис і зробити низку дій, описаних за посиланнямGoogle надала користувачам контроль над рекламою.

Netflix відзначив другу річницю роботи в Україні — глядачів поки вистачає на 1 райцентр

За 2 роки роботи онлайн-кінотеатру Netflix в Україні кількість користувачів не наблизилася поки навіть до 100 тис глядачів. Аналітики компанії Nakono очікують на суттєве зростання аудиторії у 2018—2020 роках. Докладніший графік зростання та показники сервісу можна дізнатися за посиланнямСтала відома кількість користувачів Netflix в Україні за підсумками 2017 року.

Паливні трейдери та виробники тютютну очолили список найбільших платників податків в Україні

В Офісі великих платників податків Державної фіскальної служби України визначили ТОП-100 найбільших платників. Протягом 2017 року в Офісі великих платників обслуговувалося 2506 ВПП, при цьому 100 з них перерахували до зведеного бюджету 258,3 млрд грн – понад 70% усіх надходжень Офісу. Лідерами — як не дивно — стали не IT-компанії. Інфографіку та суми податкових виплат шукайте за цим посиланнямВ Україні визначили 100 найбільших платників податків.

Показники Telegram оприлюднено в очікуванні ICO

Команда ресурсу Teleblog оприлюднила результати агрегованого дослідження на основі відкритих джерел стосовно показників месенджера Telegram у різних країнах та в цілому. Є серед наведених даних й інформація про український сегмент аудиторії месенджера. Згідно із даними дослідників каналу aboutSMM, серед українських користувачів месенджера 65% складають чоловіки. 52% аудиторії — це люди віком 18-24 роки, а користувачів у віці 25-34 роки нараховується 29%. Подробиці — за посиланнямОприлюднено показники Telegram для України станом на січень 2018 року.

Україна потрапила до переліку blockchain-лідерів

Під час економічного форуму у Давосі представили світову мапу blockchain-технологій з 14 країнами-лідерами із їхнього впровадження. До списку увійшла й Україна. Більше подробиць шукайте тутУкраїна опинилася серед світових blockchain-лідерів.

Microsoft навчила програму перетворювати ескізи в mockup-код

Microsoft представила прототип додатку Ink to Code. Застосунок допоможе скоротити терміни розробки від ескіза до етапу вже готового продукту. Про це йдеться у блозіMicrosoft представила додаток, який перетворює ескізи у робочий код компанії.

Вперше український телеканал здобув «Золоту кнопку» від найпопулярнішого відеохостингу планети

«Новий канал» став першимВ Україні вперше телеканал отримав «Золоту кнопку» від YouTube українським телеканалом, який отримав від YouTube «Золоту кнопку». Низка українських телепроектів раніше отримували лише «Срібні кнопки» (за 100 тис підписників).

Жодних обов’язкових платіжних терміналів не буде — Мінекономрозвитку

Міністерство економічного розвитку та торгівлі надало роз’яснення щодо безготівкових розрахунків. Вимогу щодо платіжних терміналів некоректно протрактували, наголошують у відомствіМінекономіки не вимагатиме від ФОП встановлення платіжних терміналів — роз’яснення.

Українська короткометражка зібрала низку американських нагород

Короткометражний фільм «5 хвилин» відзначений трьома нагородамиУкраїнська короткометражка здобула 3 нагороди у США міжнародного фестивалю миру і кіно «International Peace & Film Festival», який пройшов в американському місті Орландо.

У столиці планують розвивати міське городництво

Ентузіасти запрошують усіх охочих до участі у перетворенні міського простору Києва. Громадська організація «Місцева економіка» оголошує конкурс на участь в Курсі з міського фермерства. Заявки приймають до кінця лютогоКиян вчитимуть міському фермерству.

Share
Написати коментар
loading...