Реклама

🎮 Xbox може готувати «нове апаратне забезпечення» — Джез Корден

Čytaty latynkoju
🎮 Xbox може готувати «нове апаратне забезпечення» — Джез Корден
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Xbox може готувати «нове апаратне забезпечення» — Джез Корден
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У той час як згідно з останніми чутками PlayStation готується повернутися до ринку портативних консолей, а на горизонті уже видніється наступник Nintendo Switch 2 у Xbox теж не простоюють та готуються до можливого розширення.

Відомий інсайдер та журналіст з Windows Central, Джез Корден, повідомляє, що у ігровому підрозділі Microsoft за останні кілька тижнів «дали зелене світло кільком новим апаратним проєктам».

Інформацією про це він поділився у своєму Twitter (X), у якому відзначив переваги екосистеми Xbox, яка дозволяє йому грати з рідними у Monster Hunter Rise на трьох пристроях одночасно.

Після цього один користувач відзначив, що майбутнє за «мультиплатформою» та відзначив, що не бачить, що у Microsoft є бажання слідувати цьому. На це Корден і заперечив, що Xbox дала зелене світло кільком проєктам з новим апаратним забезпеченням.

Загалом можна згадати, що голова Xbox останнім часом багато наголошує на тому, що філософія його компанії полягає у тому, щоб не зациклювати лише на консолях. До того ж великий акцент робиться на можливостях хмарного геймінгу.

Звісно, що Корден жодних деталей до свого коментаря не додав. Проте може дещо поспекулювати на цю тему. Можливо, у Xbox можуть розглядати створення свого аналога PlayStation Portal, яка попри критику все-таки має хороші продажі.

У Xbox можуть використовуючи свої хмарні можливості разом із Game Pass дійсно запропонувати щось у цьому дусі.

Загалом звісно, що варто зачекати і у майбутньому ми побачимо, яким чином у Xbox спробують відвоювати своє місце у ігровій індустрії, яке у поколінні Xbox One було втрачене.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...