Реклама

🎮 Sony представила PlayStation Portal — портативну консоль для віддаленої гри

Čytaty latynkoju
🎮 Sony представила PlayStation Portal — портативну консоль для віддаленої гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Sony представила PlayStation Portal — портативну консоль для віддаленої гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як нам анонсували, що у Sony мають в планах свою портативну консоль під кодовою назвою Project Q, компанія нарешті презентувала її повноцінно. Девайс отримав назву PlayStation Portal.

Як і повідомлялося в численних витоках портативка буде працювати в режимі «віддаленої гри». Тобто по суті це консоль для стримінгу ігор від PlayStation.

Консоль отримала 8-дюймовий LCD-екран з роздільною здатністю до 1080р та підтримкою 60 FPS. Також є роз’єм для навушників на 3.5 мм. Також відзначається, що консоль отримала усі функції доступні для звичних контролерів DualSense.

Щодо ціни PlayStation Portal, то вона буде коштувати $199.99. Наразі точнішої дати виходу окрім «пізніше цього року» немає. Проте нагадаємо, що Том Гендерсон повідомляв, що це, ймовірно буде листопад.

PlayStation Portal — це ідеальний пристрій для геймерів у сім'ях, де є потреба поділитися телевізором у вітальні або просто пограти в ігри на PS5 в іншій кімнаті. PlayStation Portal віддалено підключається до вашої PS5 через Wi-Fi, тож ви зможете швидко переходити від гри на PS5 до PlayStation Portal. PlayStation Portal може грати в підтримувані ігри, які встановлені на вашій консолі PS5 і використовують контролер Dualsense.

Нижче можете переглянути відео від IGN з першим поглядом на PlayStation Portal.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...