Реклама

😮 PlayStation може працювати над новою портативкою на базі AMD — чутки

Čytaty latynkoju
😮 PlayStation може працювати над новою портативкою на базі AMD — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😮 PlayStation може працювати над новою портативкою на базі AMD — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У PlayStation, можливо, роздумують над поверненням до ринку портативних консолей. З’явилися чутки, що нова портативка від компанії уже знаходиться на ранній стадії розробки та буде на базі AMD і навіть може отримати зворотну сумісність з іграми PlayStation 4 та PlayStation 5.

Про це повідомляє американський техноблогер Moore’s Law is Dead у своєму новому відео. Він відзначає, що японська компанія планує повернутися на ринок портативок.

Блогер відзначає, що ця консоль може отримати кастомний процесор AMD APU і наразі перебуває на стадії проєктування.

Він також поділився можливими технічними характеристиками потенційної потративки. Хоча блогер і відзначає, що вони точно не визначені, однак додає, що консоль, ймовірно, буде сумісна з усіма іграми для PlayStation 4, доступними в PlayStation Store.

Крім того, він додає, що консоль буде сумісна і з іграми для PlayStation 5, однак відзначає, що розробникам доведеться вносити до них патчі, щоб вони працювали на консолі належним чином.

Щодо можливого релізу консолі, то блогер відзначив, що це буде не менш ніж як за два роки та припускає, що, можливо, консоль вийде уже разом із PlayStation 6 та буде загалом орієнтуватися на успіх на японському ринку.

Звісно, що наразі усе це не більше ніж чутки. Водночас варто згадати, що для PlayStation ринок портативок це не чуже словосполучення, адже компанія має досвід створення девайсів, які мають статус культових (до прикладу PSP). До того ж останні зміни у сприйнятті портативок, які почалися з Steam Deck можуть змусити Sony задуматися над спробою повернутися до цього ринку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...