Реклама

🙃 GTA VI вийде у вересні 2025 року — прибиральник офісу Rockstar

Čytaty latynkoju
🙃 GTA VI вийде у вересні 2025 року — прибиральник офісу Rockstar
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙃 GTA VI вийде у вересні 2025 року — прибиральник офісу Rockstar
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вихід трейлеру Grand Theft Auto VI збурив користувачів у інтернеті і дійсно соцмережі та інші платформи досі переповненні різноманітними постами, думками, теоріями та іншим з приводу майбутньої гри.

Звісно, що це призводить до доволі курйозних моментів. Так, до прикладу, на Reddit ми отримали доволі цікаві «чутки» стосовно GTA VI від «надійного» джерела — прибиральника офісу Rockstar у Лондоні.

Наразі допис уже не доступний, адже сам автор його видалив після того, як модератори Reddit перевірили його на достовірність nf відзначили, що автор посту підтвердив своє місце роботи. Однак вони додали, що все одно варто сприймати скептично інформацію у пості, хоча й вирішили, щоб автор видалив свій допис з огляду на можливі проблеми з «ситуацією про нерозголошення інформації (NDA Situation)».

Comment
by from discussion
inGTA6_NEW

Проте, попри те, що оригінальний допис було видалено в інтернеті звісно, ніщо не пропадає безслідно. Тому якщо вам хочеться підживити свій інтерес новими можливими чутками, то ось що повідомив «прибиральник Rockstar»:

  • На нас очікує величезна ігрова мапа з 2-3 містами

Карта виглядала величезною, я бачив її на моніторі, коли проходив повз одного з розробників, виглядало так, ніби там було 2-3 великі групи доріг, які, як я припускаю, були містами/селищами

  • Можливий постер гри, де Люсія наповнює свою сумку алкоголем у магазині, який вона грабує зі своїм партнером, який погрожує пістолетом продавцю

Я також побачив кілька ілюстрацій до гри, на яких Джейсон і Люсія стояли поруч. У Джейсона була чорна бандана з обрізом, він цілився з пістолета в продавця. Люсія з пістолетом, у червоній бандані, наповнювала сумку спиртним з-за каси

  • І звісно, що найцікавіше з усього цього це те, що «прибиральник» заявляє, що бачив постер з конкретнішою датою виходу гри ніж було в трейлері

Я також бачив, гадаю, частину реклами, у якій було лише лого Grand Theft Auto (без VI) з «Вересень 2025» знизу. Це був чи останній кадр трейлера, чи якоїсь реклами.

Звісно, що це доволі цікаво, однак як і зазначили модератори на Reddit варто зі скептицизмом ставитись до цієї інформації. До прикладу у виданні Metro навіть відзначили, що це схоже наче хтось видає себе за британця на Reddit, адже навряд він використав би слово liquor для позначення спиртних напоїв, яке є більш притаманним для США.

Тому звісно варто краще очікувати офіційних анонсів від Rockstar.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...