Реклама

🌇 Дивіться офіційний трейлер GTA VI — Rockstar була змушена показати його дочасно

Čytaty latynkoju
🌇 Дивіться офіційний трейлер GTA VI — Rockstar була змушена показати його дочасно
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌇 Дивіться офіційний трейлер GTA VI — Rockstar була змушена показати його дочасно
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Офіційний анонс GTA VI мав відбутися 5 грудня о 16:00 за київським часом. Однак близько опівночі у X (Twitter) з’явився пост від невідомого користувача з відео. Наразі пост уже видалено, однак відео виглядало вже на той момент досить автентично.

Згодом у Rockstar Games відреагували завчасною публікацією офіційного трейлера, чим підтвердили злив. Згідно з відео, гра вийде у 2025 році.

На відео ми бачимо Вайс-Сіті — вигадане місто, натхненне реальним Маямі. Це перше повернення Вайс-Сіті у серії з 2002 року. Нам показують характерні пейзажі та сцени з життя штату Флорида з його небезпечними болотами, білосніжними пляжами та трошки божевільними мешканцями — популярний стереотип про флоридців.

Попри саундтрек та естетику з 80-х, дія гри відбуватиметься все ж приблизно у наш час — це ясно як з машин на вулицях, так і з кадрів соцмереж у відео.

Грати нам доведеться, ймовірно, за пару авантюристів-грабіжників з обкладинки трейлера.

Впевнені, фанати ще розберуть трейлери покадрово та знайдуть ще безліч цікавинок, відсилань та великодок. Наприклад, нещодавно з’ясувалося, що анонс трейлера, ймовірно, було зроблено ще в червні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...