Реклама

💻 GTA VI — колишній розробник Rockstar пояснив чому на ПК гра вийде пізніше

Čytaty latynkoju
💻 GTA VI — колишній розробник Rockstar пояснив чому на ПК гра вийде пізніше
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💻 GTA VI — колишній розробник Rockstar пояснив чому на ПК гра вийде пізніше
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Колишній співробітник Rockstar вирішив у своєму відеоблозі пояснити чому гравцям на ПК доведеться зачекати на реліз GTA VI.

Минулого тижня інтернет підкорив перший офіційний трейлер шостої частини GTA. Дійсно, це був довгоочікуваний анонс не менш довгоочікуваної гри. Однак він залишив гравців на ПК у дещо похмурому настрої, адже наразі відомо, що гра вийде лише для Xbox Series X/S та PlayStation 5 у 2025 році.

Звісно, що Rockstar відома тим, що спочатку випускає ігри на консолі і лише через деякий час портує їх для ПК. Тому мало в кого є сумніви, що це є саме очікує на GTA VI.

Зі свого боку колишній розробник Rockstar Майк Йорк, який раніше працював над GTA V, вирішив пояснити, чому робота наразі зосереджена на консольних версіях ігор. На своєму YouTube-каналі York Reacts він розповів, що часто спочатку розробники зосереджуються на версії гри для PlayStation, потім іде Xbox, а потім, через місяці чи роки ПК.

Одна з головних причин, чому порт для ПК виходить так довго після запуску гри, полягає в тому, що розробники хочуть зробити його якомога кращим. Їм потрібно виправити всі ці дрібні баги, над якими вони ще не працювали.

До того ж він це також пояснює тим, що пріоритет в ігрових платформах також зумовлений тим, де гра краще та більше продається

Більшість часу, особливо в минулому, PlayStation була найбільшим продавцем... тому розробники зосереджували всю свою енергію на тому, щоб порт для PlayStation та гра для PlayStation працювали дійсно добре. Наприклад, коли я працював над GTA V, ми зосередилися на PS3 та Xbox, але в основному ми виводили PS3 на максимальні можливості.

Звісно, що наразі досить рано говорити про реліз GTA VI на ПК, адже Rockstar це ніяк офіційно не анонсувала. Хоча звісно, що навряд у студії оминуть ПК-гравців та їхні гаманці.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...