Реклама

🎵 GTA VI — що нам може розповісти про гру пісня з першого трейлеру

Čytaty latynkoju
🎵 GTA VI — що нам може розповісти про гру пісня з першого трейлеру
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎵 GTA VI — що нам може розповісти про гру пісня з першого трейлеру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після довгого очікування ми нарешті отримали перший трейлер Grand Theft Auto VI, хоча дещо раніше запланованого часу через витік, який не дуже сподобався розробникам.

Однак тепер ми знаємо, що гра вийде у 2025 році на PlayStation 5 та Xbox Series X/S, а події розгорнуться у вигаданому штаті Леонідія та місті Вайс-Сіті. Трейлер також підтвердив, що гра отримає двох головних персонажів Люсію та її неназваного партнера.

Загалом це все що ми наразі знаємо про гру офіційно. Однак з іншого боку можна прислухатись до музичного супроводу відео та спробувати дізнатись про що цей трек нам може розповісти в рамках GTA VI.

Про трек

Перший трейлер шостої частини серії GTA нам демонструють під Love Is a Long Road Тома Петті. Хоча з відео ми можемо побачити, що події гри розгорнуться в сучасності, однак пісня видана у 1989 році віддає данину вісімдесятим, у яких відбувались події GTA: Vice City, де вперше й з’явилось однойменне місто.

Таким чином розробники додали нотку ностальгії до першого трейлеру GTA VI з нашим повноцінним поверненням до Вайс-Сіті вперше з 2002 року.

У GamesRadar+ також відзначили, що це ідеальний вибір для гри, у якій «доведеться їздити залитими сонцем шосе». Дійсно, адже свого часу один з авторів треку, гітарист Майк Кемпбелл, розповів, що Love Is a Long Road була частково натхненна його мотоциклом.

Додамо, що пісня вийшла у 1989 році на першій сольній платівці Тома Петті Full Moon Fever, яка у 2019 році потрапила до Зали слави Греммі.

Що Love Is a Long Road може нам розповісти

Спершу можна просто поглянути на назву «Любов це довга дорога» та просто її проінтерпретувати як те, що таким чином Rockstar пояснює довге очікування нової GTA, адже розробники відносяться до неї з усією любов’ю. Саме тому їм цього разу потрібно набагато більше часу.

Однак сама пісня може нам також дещо розповісти й про сюжет гри у загальних рисах.

Якщо поглянути на текст пісні, то можна помітити, що він перегукується з настроєм трейлеру вказуючи нам на стосунки головних героїв у стилі Бонні та Клайда. Можна сміливо припустити, що головним рушієм історії буде саме Люсія, яка вперше з’являється у відео в тюрмі.

Можна припустити, що гра буде перегукуватись з іншими іграми від Rockstar у яких герої ідуть на злочин задля спокути своїх колишніх помилок. Тобто ідуть на «останню» справу, щоб потім «залягти на дно» і жити спокійним життям.

З трейлеру можна зробити припущення що партнер Люсії можливо не надто захоплений ідеєю пограбувань. Однак Люсія переконує його повірити їй, коли запитує, — Trust? (Довіряєш?). На що герой відповідає, що довіряє їй і ми бачимо кадри з пограбування.

Що каже текст пісні

Можна відчути, що трейлер це наче історія про яку в минулому часі нам розповідає партнер Люсії, який починає її наступними словами:

There was a girl I knew («Була одна дівчина, яку я знав») — можливо, більш влучного рядка не можливо було знайти, враховуючи, що в GTA VI ми по суті має вперше дійсно першу жінку протагоніста у франшизі.

She tried to make my world, the way she thought it should be («Вона намагалася зробити мій світ таким, яким, на її думку, він має бути») — ми бачимо як у трейлері Люсія зі своїм коханим ведуть злочинний спосіб життя і, можливо, її партнер не був у великому захваті від цього стилю. Однак заради кохання на початку він був готовий на все.

Yeah, we were desperate then («Так, тоді ми були у відчаї») — знову ж таки, це змушує нас замислитись про те, як історія буде розгортатись навколо Люсії та її партнера, які, ймовірно, потрапляють у скрутне становище і, мабуть, знаходять вихід з нього у пограбуваннях.

Love is a long, long road («Кохання це довгий-довгий шлях») — кохання, мабуть, справді буде відігравати велику роль у новій GTA, що разом зі словами Rockstar, що вони хочуть винести сюжетні ігри на новий рівень, натякає нам на те, що ми отримаємо доволі сильну історію у шостій частині. Варто погодитись, що сюжет не завжди був найсильнішою стороною серії, але зараз можна очікувати на щось, що може перевершити Red Dead Redemption II.

Yeah, it was hard to give up, Some things are hard to let go, Some things are never enough («Так, було важко здатися, Деякі речі важко відпустити, Деяких речей ніколи не буває достатньо») — цей рядок пісні може натякнути нам на те, що навряд «остання справа» допоможе розв’язати проблеми героїв і одне пограбування веде до іншого і проблеми накопичуються як лавина.

I guess I only can hope, For maybe one more chance, To try and save my soul («Напевно, я можу тільки сподіватися, що, можливо, є ще один шанс, щоб спробувати врятувати мою душу») — доволі драматичний рядок, який може натякати на все. Люсія це серце історії і можливо в кінці її партнер не витримає стилю життя, який вона йому пропонує і зрадить її задля порятунку з тієї ситуації у якій наші герої опиняться.

Можливо, цього разу Rockstar хоче розвинути ще більше завершення гри. Нагадаємо, що у GTA V у гравця є різні варіанти закінчення свого проходження з доволі драматичним розвитком. Додамо сюди Red Dead Redemption II і дійсно можемо сподіватись на підтвердження слів Rockstar, яка прагне у цій грі досягнути нового стандарту для сюжетних ігор у відкритому світі.

Однак, звісно, що це все спекуляції на тему і дізнатись усе про гру ми зможемо коли вона вийде, а це ще доволі не скоро. Які ваші думки стосовно трейлеру та того, на що нам варто очікувати у GTA VI?

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...