Реклама

🎮 Unity змінить свою політику щодо оплати з розробників

Čytaty latynkoju
🎮 Unity змінить свою політику щодо оплати з розробників
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Unity змінить свою політику щодо оплати з розробників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні в Unity вирішили впровадити зміни щодо своєї бізнес-моделі й це не дуже сподобалось розробникам ігор. Тепер компанія повідомила, що внесе зміни до пропозиції.

Сьогодні, 18 вересня, компанія пообіцяла передивитися свою нову бізнес-модель і пообіцяла поділитися деталями «через кілька днів».

Ми вас почули. Просимо вибачення за плутанину та роздратування, спричинені політикою оплати часу роботи, яку ми оголосили у вівторок. Ми слухаємо, спілкуємося з членами нашої команди, спільнотою, клієнтами та партнерами, і будемо вносити зміни в політику. Ми поділимося оновленням за кілька днів. Дякуємо за чесний і критичний відгук.

Unity

Раніше в Unity повідомили, що з 2024 року почнуть брати плату з розробників за кожне встановлення гри, що розробили на рушії. Відзначалося, що після того, як гра заробить $200 тис. за рік та буде мати 200 тис. встановлень за весь час, компанія планує брати комісію в $0.2. Детальніше про це можете почитати у нашому попередньому матеріалі.

Попри те, що нова бізнес-модель Unity викликає невдоволення розробників, у компанії не будуть змінювати своє рішення, адже воно «не торкнеться понад 90% наших клієнтів».

Також раніше ми розповідали, що Unity тимчасово закрила два офіси через погрози вбивства.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...