Реклама

🤯 Unity тимчасово закрила два офіси через погрози вбивства

Čytaty latynkoju
🤯 Unity тимчасово закрила два офіси через погрози вбивства
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤯 Unity тимчасово закрила два офіси через погрози вбивства
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Unity скасувати заплановану зустріч у мерії та тимчасово закрила два своїх офіси. Це довелося зробити через те, що працівникам компанії почали надходити погрози вбивства.

Як пише Bloomberg, компанія закрила офіси в Техасі та Каліфорнії після того, як їй надійшла «достовірна погроза вбивством».

Сьогодні нам стало відомо про потенційну загрозу для деяких з наших офісів. Ми вжили негайних і активних заходів задля безпеки наших співробітників, що є нашим пріоритетом. Сьогодні і завтра ми закриваємо наші офіси, які можуть бути потенційними цілями для цієї загрози, і повністю співпрацюємо з правоохоронними органами у розслідуванні.

Unity

Згодом також з’явилася інформація від поліції Сан-Франциско, де розташований один з офісів. Поліція отримала повідомлення про те, що «працівник погрожував своєму роботодавцю вбивством через соціальні мережі».

Раніше в Unity повідомили, що з 2024 року почнуть брати плату з розробників за кожне встановлення гри, що розробили на рушії. Відзначалося, що після того, як гра заробить $200 тис. за рік та буде мати 200 тис. встановлень за весь час, компанія планує брати комісію в $0.2. Детальніше про це можете почитати у нашому попередньому матеріалі.

Попри те, що нова бізнес-модель Unity викликає невдоволення розробників, у компанії не будуть змінювати своє рішення, адже воно «не торкнеться понад 90% наших клієнтів».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...