Реклама

😕 Unity визнає «розчарування» розробників, однак загалом не змінить рішення

Čytaty latynkoju
😕 Unity визнає «розчарування» розробників, однак загалом не змінить рішення
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😕 Unity визнає «розчарування» розробників, однак загалом не змінить рішення
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Попри те, що нова бізнес-модель Unity викликає невдоволення розробників у компанії не будуть у загальному змінювати своє рішення, адже воно «не торкнеться понад 90% наших клієнтів».

Нагадаємо, що раніше у Unity повідомили що з 2024 року почнуть брати плату з розробників за кожне встановлення гри розробленої на рушії. Відзначалося, що після того, як гра заробить $200 тис. за рік та буде мати 200 тис. встановлень за весь час, компанія планує брати комісію в $0.2. Детальніше про це можете почитати у нашому попередньому матеріалі.

Звісно, що після невдоволення компанія дещо змінила своє рішення, однак в загальному вона залишає його в силі. У своєму пості в Twitter (X) Unity відзначила, що вона рахуватиме за встановлення.

Повідомляється, що з 1 січня почнуть рахуватися лише «чисті нові інсталяції» на будь-яких пристроях. У пості також йдеться про те, що розробникам не доведеться платити за повторні, «шахрайські» інсталяції, пробні версії, веб-ігри та стрімінгові ігри, а також за встановлення, пов’язані з благодійністю.

Підвищення цін є дуже цілеспрямованим. Фактично ця зміна не торкнеться понад 90% наших клієнтів. Клієнти, на яких це вплине, як правило, це ті, хто знайшов значний масштаб завантажень і доходів і досяг порогових значень встановлення та доходу. Це означає низьку плату (або відсутність) для творців, які ще не досягли масштабного успіху, і скромну одноразову плату для тих, хто досяг.

Unity

У світлі всіх цих подій Том Уорен з The Verge  вирішив поділитися тим, що потрібно знати про CEO Unity Джона Річітелло.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...