Реклама

🤔 Здається Microsoft анонсувала PS5 Slim та PS5 Pro

Čytaty latynkoju
🤔 Здається Microsoft анонсувала PS5 Slim та PS5 Pro
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤔 Здається Microsoft анонсувала PS5 Slim та PS5 Pro
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Досі з’являються цікаві деталі в рамках судового розгляду претензій Федеральної торгової комісії США (FTC) щодо придбання Activision Blizzard компанією Microsoft. Цього разу, матеріали справи свідчать, що у цьому році «очікується випуск» PlayStation 5 Slim, «портативної версії PS5», а також PlayStation 5 Pro у найближчому майбутньому.

Щодо перших двох консолей, то вони згадуються у розділі судового документа у якому розглядається питання того, що Nintendo має вважатися також конкурентом Microsoft та Sony. Тобто, що вони ділять один і той же ринок.

Microsoft зі свого боку не погоджується з позицією FTC, що лише Xbox і PlayStation є конкурентами, оскільки «вони пропонуються за схожою ціною». За словами компанії така аргументація не є переконливою. Виходить тут Microsoft з того, що аналіз FTC «розглядає лише висококласні моделі Xbox (Series X) і PlayStation (Standard)» відповідно ігноруючи різницю в межах лінійки консолей Xbox.

У компанії наголосили, що Series S і Nintendo Switch коштують однаково. До того ж бюджетна модель Xbox взагалі на $50 дешевша за Switch OLED.

Саме тут Microsoft й натякають на нову версію PS5:

PlayStation також продає дешевшу цифрову версію за $399,99 і, як очікується, випустить PlayStation 5 Slim пізніше цього року за такою ж зниженою ціною.

Також дане твердження супроводжується виноскою у якій зазначено, що:

Очікується, що Sony також випустить портативну версію PlayStation 5 пізніше цього року за ціною менш як $300.

У цьому випадку точно ніякого здивування немає бути, адже найімовірніше мова іде про анонсовану раніше портативку Project Q від Sony, про яку наразі мало що відомо.

Далі у тексті Microsoft також вирішила «анонсувати» й Pro-версію консолі від Sony:

PlayStation, тим часом наразі пропонує дві різні версії PlayStation 5 — з програвачем Blu-Ray для фізичних носіїв (Standard) і без нього (Digital) — і, як очікується, найближчим часом випустить додаткові диференційовані моделі Pro і Slim.

Звісно, що ці твердження компанії варто сприймати як припущення. Однак їх можна вважати доволі обґрунтованими, адже чутки про оновлення лінійки PS5 уже ходять доволі давно.

Наразі рішення по справі FTC проти Microsoft немає. Відзначимо, що воно вирішить, чи вдасться регулятору США домогтися блокування угоди з придбання Activision Blizzard.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...