Реклама

🎮 PlayStation Project Q вийде в листопаді — інсайдер

Čytaty latynkoju
🎮 PlayStation Project Q вийде в листопаді — інсайдер
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎮 PlayStation Project Q вийде в листопаді — інсайдер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вчорашня презентація PlayStation Showcase, перша за останні 600 днів, змусила затамувати подих наприкінці більш ніж годинної презентації, коли Джим Райан представив нове обладнання PlayStation.

Перед тим, як ми побачили розширений трейлер до майбутньої гри Marvel’s Spider Man 2, глава PlayStation розкрив таємницю своєї нової портативної консолі — Project Q.

Сьогодні ж відомий інсайдер індустрії Том Гендерсон повідомив, що Project Q «наразі планується випустити в середині-кінці листопада 2023 року». Гендерсон має право на такі прогнози, оскільки саме він першим розповів про те, що PlayStation розробляє портативну консоль, а також детально описав її приблизні технічні характеристики до того, як Sony вирішила зробити це офіційно вчора ввечері.

Додамо, що сам пристрій оснащений 8-дюймовим HD-дисплеєм, підтримкою 60 FPS і «всіма кнопками та функціями», наявними на контролері DualSense. Райан не сказав, скільки буде коштувати пристрій, але пообіцяв, що Sony незабаром поділиться додатковою інформацією про Project Q.

Наразі портативна консоль відома лише як Project Q, хоча ближче до запуску вона може отримати більш влучну назву. Він транслюватиме ігри, встановлені на вашій PS5, за допомогою функції Remote Play, дозволяючи власникам грати в ігри для PS5 далеко від консолі, якщо у них є хороше з’єднання з Wi-Fi.

Хоча нове обладнання для PlayStation часто є цікавою пропозицією, незрозуміло, наскільки великий інтерес викличе Project Q. Хоча портативні девайси відродилися завдяки популярності Nintendo Switch й нещодавнього Steam Deck, а також Asus ROG Ally, сам Project Q не є повноцінною портативкою, а радше пристроєм для стримінгу ігор.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...