Реклама

😐 FTC просить суд заблокувати угоду Microsoft та Activision Blizzard

Čytaty latynkoju
😐 FTC просить суд заблокувати угоду Microsoft та Activision Blizzard
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😐 FTC просить суд заблокувати угоду Microsoft та Activision Blizzard
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У понеділок, 12 червня, Федеральна торгова комісія США (FTC) подала окремий запит до федерального суду Каліфорнії, щоб перешкодити угоді Microsoft та Activision Blizzard.

Згідно з заявою FTC, через придбання Activision, Microsoft матиме «можливість та стимул утримувати або погіршувати контент студії, щоб суттєво знизити конкуренцію».

Також регулятор зазначив, що без дій суду об’єднана компанія «може змінити операції та бізнес-плани Activision» і дозволить Microsoft отримати доступ до конфіденційної бізнес-інформації.

FTC стало відомо, що Microsoft і Activision можуть закрити угоду вже у п’ятницю, 16 червня. Саме тому комісія попросила суд заблокувати угоду до четверга, 15 червня.

У Microsoft вже прокоментували новий крок FTC. Як зазначив віце-голова та президент компанії Бред Сміт, Microsoft «вітає можливість представити справу у федеральному суді».

Нагадаємо, що угода Microsoft Activision Blizzard була схвалена на більшості ринків у тому числі і ЄС — одному з трьох основних ринків де угода потребує схвалення. Інші два це Велика Британія та США.

Як ми розповідали раніше, Activision Blizzard дозволили приєднатися до апеляції Microsoft проти британського регулятора.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...