Реклама

🤝 ЄС схвалить угоду Microsoft Activision Blizzard за $69 млрд — Чутки

Čytaty latynkoju
🤝 ЄС схвалить угоду Microsoft Activision Blizzard за $69 млрд — Чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤝 ЄС схвалить угоду Microsoft Activision Blizzard за $69 млрд — Чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Регулятор Європейського Союзу — Європейська комісія схвалить придбання Activision Blizzard компанією Microsoft наступного тижня, причому 15 травня є найбільш вірогідною датою. Про це повідомляє видання Reuters, якому вдалося поспілкуватися з людьми, знайомими з цим питанням.

Ще у березні Microsoft представила регулятору Європейського Союзу план заходів, який містить кілька угод з хмарного стримінгу. Сюди входять 10-річні угоди про перенесення ігор Xbox на ПК на Nvidia GeForce Now, Boosteroid, Ubitus і Nware.

Європейська комісія має опублікувати своє остаточне рішення щодо угоди до 22 травня.

Проте навіть якщо ЄС схвалить угоду, Microsoft чекає нелегка боротьба, оскільки британський регулятор, Управління з конкуренції та ринків (CMA), минулого місяця вирішило заблокувати угоду через занепокоєння щодо хмарного геймінгу. Попри те, що перед цим було достатньо чуток, що CMA схильне до позитивного рішення на користь угоди все сталося навпаки, що дещо шокувало керівництво компанії.

Своєю чергою Microsoft планує оскаржити це рішення в Апеляційному трибуналі з питань конкуренції у Великій Британії. Компанія навіть найняла адвоката, який вже неодноразово перемагав регулятора ЄС.

Відзначимо, що угода була схвалена в Україні, Південній Африці, Японії, Чилі, Бразилії, Саудівській Аравії та Сербії.

Також на фоні останніх не дуже позитивних новин для Microsoft і для Xbox Філ Спенсер дав інтерв’ю у якому спробував пояснити, що зараз відбувається у компанії та які її подальші плани.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...