Реклама

💰 Звіт EA: реліз Dragon Age: Dreadwolf, успіхи FIFA 23 та інші новини

Čytaty latynkoju
💰 Звіт EA: реліз Dragon Age: Dreadwolf, успіхи FIFA 23 та інші новини
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💰 Звіт EA: реліз Dragon Age: Dreadwolf, успіхи FIFA 23 та інші новини
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

EA опублікувала свій останній звіт про фінансові результати, підтвердивши рекордні чисті прибутки у розмірі $1,95 млрд за останній квартал. У ньому компанія поділилася успіхами своєї останньої FIFA, а також можливим вікном для релізу довгоочікуваної Dragon Age: Dreadwolf від розробника BioWare.

Четверта частина  у франшизі Dragon Age, яка перебуває в тій чи іншій формі розробки щонайменше з 2017 року, ніколи не мала офіційної дати виходу, але торішні звіти свідчили про те, що BioWare планує випустити довгоочікувану гру наприкінці 2023 року.

Надії фанатів на реліз у 2023 році не згасли, коли в жовтні минулого року студія підтвердила, що Dreadwolf досягла альфа-стадії розробки і в неї можна буде грати «до самого кінця», але ці надії були розбиті EA, яка нещодавно оприлюднила графік виходу гри на поточний фінансовий рік.

Розклад EA включає всі анонсовані ігри, які вийдуть до квітня наступного року, у першому кварталі на нас чекає Lords of the Rings: Heroes of Middle Earth, Super Mega Baseball 4 та F1, а у другому — ImmortalsImmortals of Aveum, Madden 24 та гра, раніше відома як FIFA, EA Sports FC.

Остання анонсована гра EA, NHL 24, вийде в 3 кварталі поточного фінансового року, а крім того, видавець зазначає, що у нього також є неанонсована гра EA Sports і неанонсована гоночна гра, які вийдуть до кінця фінансового року. Тобто, жодних натяків на вихід Dragon Age: Dreadwolf до початку фінансового 2025 року, який розпочнеться 1 квітня 2024 року.

Окрім  Dragon Age: Dreadwolf, останній фінансовий звіт EA свідчить про рекордні результати видавця: чисті замовлення за останній квартал, що закінчився 31 березня 2023 року, склали $1,95 млрд, що на 11% більше, ніж торік. Зокрема, FIFA 23 вдалося перевершити продажі FIFA 22 всього за шість місяців, що зробило її «найуспішнішим запуском в історії франшизи».

Нагадаємо, що FIFA 23 це остання гра під цим брендом від EA. Додамо також, що вона буде доступною у Game Pass уже з 16 травня.

Раніше головний сценарист Dragon Age стверджував, що BioWare «тихо образилася» на своїх авторів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...