Реклама

😵‍💫 У Bioware розповіли, що Dragon Age 4 знаходиться в середині свого виробництва

Čytaty latynkoju
😵‍💫 У Bioware розповіли, що Dragon Age 4 знаходиться в середині свого виробництва
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😵‍💫 У Bioware розповіли, що Dragon Age 4 знаходиться в середині свого виробництва
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минулого місяця у Bioware  поділилися своїм дописом у блозі, в якому анонсували  майбутнє оновлення, щодо наступної гри Dragon Age. Сьогоднішній новий пост  підтверджує цю обіцянку, даючи шанувальникам краще уявлення про те, де гра знаходиться на конвеєрі розробки.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

За словами генерального директора Bioware Гарі Маккея Dragon Age 4 зараз знаходиться в середині повного виробництва, написавши:

Наші креслення були завершені минулого року, тому ми зараз зосереджені на розбудові нашого бачення: створення дивовижного середовища, глибоких персонажів, потужного геймплею, ефектної історії, емоційної кінематографії та багато іншого. План гри добре зрозумілий, а команда зосереджена

Bioware відзначає, що це оновлення є частиною ініціативи, щоб частіше спілкуватися з фанатами щодо майбутніх проєктів. Студія анонсувала також, щоб шанувальники очікували більше інформації про Dragon Age у вигляді дописів у блозі та соціальних мережах “пізніше цього року”.

Також у дописі трішечки згадується новий Mass Effect. Маккей нагадує шанувальникам, що вони не повинні очікувати гри найближчим часом написавши:

Створення AAA-ігор наступного покоління потребує багато часу і ми знаємо, що наші шанувальники можуть захотіти їх швидше. Але нашим пріоритетом номер один має бути якість, і для цього просто потрібен час

Раніше Джефф Грабб у своєму подкасті озвучив чутки з приводу Dragon Age 4. Він повідомив, що гру варто очікувати у 2023 році, а шанувальникам не варто сподіватися на ремастер оригінальної трилогії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...