Реклама

🏹 Велика, вільна, моторошна: з'явились нові огляди Elden Ring

Čytaty latynkoju
🏹 Велика, вільна, моторошна: з'явились нові огляди Elden Ring
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🏹 Велика, вільна, моторошна: з'явились нові огляди Elden Ring
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ігрові видання протягом кількох годин без обмежень вивчали світ гри. Журналісти поділилися враженнями та розповіли чого можна очікувати від новинки FromSoftware.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games. 

«Це як Dark Souls, тільки більше» — IGN

Elden Ring може похвалитися величезним розміром карти — з красивими пейзажами та безліччю доріг, які з’єднуються з новими районами. Ігровий світ заохочує гравців до його вивчення своїми загадками та складністю. Локації мають низку таємних проходів та секретів. Більшість із них також наповнені ворогами.

Проте у гравця буде шанс протистояти складнощам гри завдяки оновленій системі вибору зброї та заклинань, а також шляхом прокачування атрибутів.

«Гра не намагається змусити тебе йти одним шляхом. Elden Ring цілком може стати абсолютною класикою» — VG247

Читайте також: 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Гравець ще зі стартової локації може йти куди завгодно. Подорожі населеними пунктами запам’ятовуються безліччю персонажів та історій, які вони про себе розповідають. Окрім звичайних сторонніх завдань, у певних персонажів є свої квест-лінії, завершення яких може значно допомогти гравцю на початку гри.

Розмір відкритого світу гри передбачає можливість швидкого переміщення. У порівнянні з Dark Souls гра відчувається більш «дружньою», що вдалося реалізувати через звичайні зручність та варіативність ігрового процесу та без будь-яких послаблень рівня складності.

«Elden Ring може стати одночасно найпростішою та найскладнішою souls-like грою» — PC Gamer

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Відкритість Elden Ring дає відчуття повільнішого прогресу у порівнянні з Dark Souls. Якщо остання заохочує обережне дослідження світу гри з подальшим підвищенням рівня біля безпечного вогнища, то в  Elden Ring можна вільно пересуватися світом та не витрачати багато часу на бої або ж зовсім ігнорувати сутички.

Гра дає повну свободу і розкривається поступово. Для прикладу, перемагати босів стало цікавіше завдяки варіативності підходів до битви. Elden Ring не змушує старанно грати та ретельно працювати над тим, щоб швидше побачити все найкраще у грі. Вона просто дає гравцеві керування і відпускає його.

«Свобода. Велика і страшна свобода» — Eurogamer

Ігровий світ обійшовся без суттєвої лінійності: гра може натякати на шлях, по якому можна продовжити подорож, проте це не вимагає від гравця слідувати йому. Розробники неначе врахували можливі переміщення гравців, котрі проходитимуть гру по-своєму.

У порівнянні з обмеженим за часом передпоказом для журналістів, фінальна версія гри відчуватиметься досить вільно. Гравець зможе проходити Elden Ring за власним темпом, пробуючи усі переваги вільного переміщення, які запропонує йому відкритий світ. В грі є труднощі та виклики, але їх можна долати будь-яким шляхом, а нагорода за них змусить шукати ще більше пригод.

Elden Ring розробляється для PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S і ПК на базі світу, придуманого Джорджем Р. Р. Мартіном. Реліз гри заплановано на 25 лютого.

Раніше гравці отримали можливість прочитати книгу по всесвіту Elden Ring, перш ніж зіграти в гру.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...