Реклама

👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія

Čytaty latynkoju
👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👾 Тематичні місяці в Na chasi. Тема лютого — Японія
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Привіт. Ми в редакції вирішили робити тематичні місяці. Якщо дуже просто, то на початку кожного місяця ми оголошуємо нову тему і на сайті впродовж наступних 30 днів з’являється багато цікавих матеріалів на цю тему. А ще — активності та конкурси з подарунками для авторів і читачів. Але про все по порядку.

🗳 Хто обирає тему?

Першу тему ми обрали редакцією, і це — Місяць Японії. Ми розповімо вам щонайменше чотири історії про Японію в поп-культурі, а також ділитемося цікавими новинами з цієї далекої країни, яка так сильно впливає на культурний ландшафт всієї планети.

Наступну тему обираєте ви! Ми запропонуємо вам чотири теми, за яких ви голосуватимете тут, в нашому твіттері та телеграмі (основному та ігровому). Рівно за тиждень ми підіб’ємо підсумки голосування і тема, яка набере найбільше голосів, стане темою березня.

Квітневу тему знову обираємо ми, а травневу — ви, і так далі.

✍️ А чи може хтось із читачів брати участь у тематичному місяці?

Авжеж! Пишіть цікаві матеріали на тему місяця, додавайте відповідний тег в редакторі (зараз це Місяць Японії) і ваш пост з’явиться у спеціальному блоці на головній сторінці.

Про класні пости ми розповімо і в наших соцмережах, тож їх прочитає багато людей. Авжеж, ця активність врахується і в майбутній системі Смаколиків.

🎁 А що за конкурси?

У деяких наступних тематичних місяцях ми розігруватимемо чудові і, знову ж таки тематичні, подарунки. Їх можна буде отримати як за незначні активності на кшталт коментарів чи невеликих новин, але найкращі подарунки чекатимуть на авторів, які напишуть класні пости на тему місяця.

Тож долучайтеся до нашої спільноти, пишіть пости, ставте вподобайки та коментуйте! Ми дуже чекаємо на вас 🙂

🥰 Шукаємо партнерів!

Якщо ви хочете, щоб ваш бренд асоціювався з якісним та цікавим українським контентом, підтримайте наші тематичні місяці. Доступні різні варіанти: надайте свою продукцію для конкурсів, замовте у нас спецпроєкт в рамках теми місяця або можемо забрендувати тему вашим логотипом, щоб всі знали, кому важливий розвиток української культури.

Звертайтеся до нашої комерційної директорки Влади за подробицями, у її профілі є всі контакти.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...