Реклама

📖 До виходу Elden Ring випустять книгу по всесвіту гри

Čytaty latynkoju
📖 До виходу Elden Ring випустять книгу по всесвіту гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📖 До виходу Elden Ring випустять книгу по всесвіту гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Геймери отримають можливість прочитати книгу про Elden Ring, перш ніж зіграти в неї.

Видавництво Yen Press випустить The Overture of Elden Ring 3 лютого 2022 року. Вийде вона в електронному форматі та розповість про гру та її розробку. Книга описується як свого роду «буквар» для гри.

Більше новин про ігри шукайте у нашому телеграм-каналі Na chasi / Games.

Видавництво, яке займеться виданням книги, спеціалізується на випуску графічних романів та манги, тому очікується, що The Overture of Elden Ring буде наповнена різноманітними артами, фото та ін.

Подробиць, щодо вмісту книги досі небагато. Однак, попередньо відомо, що значна частина вмісту книги конкретизуватиме окремі області та персонажів, яких до прикладу можна було побачити в тестовому доступі до Elden Ring.

Також додатково у ній міститимуться рідкісні інтерв’ю з директором франчайзингу та президентом FromSoftware Хідетакою Міядзакі.

elden ring book

Обкладинка книги The Overture of Elden Ring

У своєму твіті Yen Press додають, що The Overture of Elden Ring також містить «нові деталі, щодо механіки ігрового процесу», тому можемо сказати, що книга буде не лише шматком макулатури, а й компаньйоном задля кращого проходження гри та знайомства із її всесвітом.

Загалом, The Overture of Elden Ring обіцяє «більш детальну інформацію про масштаб, ігровий процес гри та чудові ландшафти, які гравці зможуть досліджувати».

Цікаво, що в книзі також, будуть кілька уривків про Dark Souls і Bloodborne, можливо, для порівняння або вигляді джерел натхнення для деяких місцевостей, чи істот Elden Ring.

Сама ж гра Elden Ring вийде на консолях та ПК 25 лютого цього року.

Напередодні повідомлялося, що Elden Ring пішла на золото.

Також раніше фанати Elden Ring декодували ігрову мапу за допомогою рідкісного діалекту та дізналися, що у тесті було доступно лише 13% мапи.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...