Реклама

🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Čytaty latynkoju
🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Привіт. Десь пів року ми вже працюємо в новому форматі: пишемо про всі прояви попкультури, а також дозволяємо користувачам створювати пости. За цей час ми лише впевнилися в тому, що обрали правильний напрямок.

Сьогодні Na chasi — найвідвідуваніше попкультурне медіа країни, і ми робитимемо все, аби зростати й надалі.

На щастя, нам допомагаєте ви — наші чудові користувачі. За ці шість із гаком місяців ви написали сотні чудових постів, якими ми зачитувалися всією редакцією, а разом з нами й тисячі інших читачів. Авжеж, ми з самого початку придумали, як віддячити всім авторам, і готові розповісти сьогодні про це трошки більше.

🍩 Смаколики — винагороди за активність на платформі

Для нас в пріоритеті залишається розбудова спільноти сучасних, глобалізованих, культурних українців, а ентузіазм та той самий «вогонь в очах» залишаються головним драйвером цього процесу, без цього ніяк. Ми хочемо, щоб Na chasi був місцем, де ви б могли реалізувати свій талант, висловитися на болючу тему чи знайти однодумців.

Та в той самий час ми розуміємо, що іноді приємний презент може покращити настрій та надихнути на нові ідеї. Тому ми придумали систему заохочення, щоб підкидати хмизу у вогонь вашого ентузіазму.

Кожен зареєстрований користувач отримуватиме спеціальні бонуси за активність на платформі — смаколики.

🤓 За що можна отримати смаколик?

Різну кількість смаколиків ми даватимемо за різні дії. Наприклад:

  • Вхід на сайт кожен день: зайшли, натиснули кнопочку, отримали смаколик — чим більше днів поспіль заходите, тим більша винагорода
  • Вподобайки та коментарі
  • Високі місця у рейтингах коментаторів чи авторів
  • Участь у партнерських активностях

Але найбільше смаколиків отримуватимуть люди, які створюють контент на сайті: лонгріди, новини та пости іншого формату.

🤑 І що робити з цими смаколиками?

За смаколики можна буде придбати різноманітні і цілком реальні бонуси: передплати, ваучери, промо-коди, сертифікати з визначеними номіналами тощо, які ви зможете витратити в магазинах та сервісах наших партнерів.

🤔 А конкретніше?

Ми лише розпочали пошук партнерів, тому анонси будуть пізніше. Але для нас дуже важливо підібрати лише найцікавіші та найвигідніші пропозиції для вас.

До речі, ми повністю відкриті до пропозицій з боку компаній та брендів. Якщо ви зацікавлені у можливості допомогти нашій чудовій аудиторії стати ще креативнішою, і надати різноманітні бонуси, то ми будемо раді з вами поспілкуватися. Напишіть нам на пошту або в телеграм.

👀 Коли це все буде?

Нам потрібен час на розробку та пошук партнерів, але ми плануємо запустити смаколики на сайті вже у 2022 році.

📝 А що робити тим, хто до цього писав пости та коменти?

Вся ваша активність на платформі вже збережена (а саме вподобайки, коментарі та пости). Коли ми запустимо систему, всі користувачі, які з нами вже будуть на той момент, отримають заслужені смаколики за все, що вони зробили для розвитку сайту. А також приємний бонус за лояльність 😉

***

В осяжному майбутньому смаколики взагалі стануть повноцінною валютою з цілком реальною вартістю. Але це вже зовсім інша історія для іншого разу.

Реєструйтеся на сайті, створюйте класний контент і слідкуйте за подальшими новинами. Щойно ми будемо готові розповісти про наші наступні кроки, ми це обов’язково зробимо.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...